Akik szeretik a cicákat, miért szeretitek?
Én nagy cicaszerető vagyok, én tudom miért szeretem őket. :)
Nagyon szép a megjelenésük, és emellett olyan aranyosak. És nem igaz hogy önzőek és csak a házhoz ragaszkodnak!! Az enyémek akkor is bújnak hozzám mikor tele van a hasuk. :) Egy ismerősömmel történt, elköltözött (nem sokkal messzebbre), 1-2 napig nem találta a macskáját aztán előkerült. Kiderült (látták arrafele régi szomszédok) hogy mivel nem találta őt a cicája elment az előző lakhelyére, mivel ott sem találta, visszament az új helyre. :)
Az én egyik cicám is mikor hosszabb időre elmentem nyaralni, sírt a szobám előtt mesélték nekem szüleim, szegénykém. :(
Szóval ha szeretitek ti miért szeretitek vagy mit szerettek a cicákban? :)
Fél éve van cicánk, vagyis betévedt az udvarba kölyökkorában, aztán azóta nem mozdul el innen, így családtag lett:D
Imádom, hogy nem nyávog, hanem inkább ciripel, annyira édesen alszik, hogy néha kedvem lenne melléfeküdni, és amikor az ölemben fekszik, és tévézünk, amit a dorombolástól alig hallani, de felébreszteni a világért sem lehetne:D
Csendes kertvárosi részen lakunk, így megvan a megszokott útvonala, ahogy egyik szomszédból a másikig elmegy, de ennél messzebb sosem, max 20 m-re megy el a háztól. Amikor a kutyámat sétálni viszem, kikísér az utca végéig, majd hazamegy, és amikor jövőnk haza, ki kell engedni a kapun, mert ő aztán nem bújik át, aztán összeszagolnak a kutyával, annyira aranyosak:D
Együtt alszanak, együtt rosszalkodnak, és ha nincs itthon az egyik, látszik, hogy hiányolják egymást, még szerencse, hogy nagyjából egyidősek.:)
Állítólag majdnem mindenki átesik ezen a betegségen, aztán immúnis lesz rá, e szerint a cikk szerint nem kell eltiltani a gyerekeket a macskáktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!