Akik szeretik a cicákat, miért szeretitek?
Én nagy cicaszerető vagyok, én tudom miért szeretem őket. :)
Nagyon szép a megjelenésük, és emellett olyan aranyosak. És nem igaz hogy önzőek és csak a házhoz ragaszkodnak!! Az enyémek akkor is bújnak hozzám mikor tele van a hasuk. :) Egy ismerősömmel történt, elköltözött (nem sokkal messzebbre), 1-2 napig nem találta a macskáját aztán előkerült. Kiderült (látták arrafele régi szomszédok) hogy mivel nem találta őt a cicája elment az előző lakhelyére, mivel ott sem találta, visszament az új helyre. :)
Az én egyik cicám is mikor hosszabb időre elmentem nyaralni, sírt a szobám előtt mesélték nekem szüleim, szegénykém. :(
Szóval ha szeretitek ti miért szeretitek vagy mit szerettek a cicákban? :)
De hát ha egyszer a macskákat szereti jobban? Minek van akkor kutya a házban ha azokat kevésbé szereti? Gondolom a szülei akarták, törődjenek vele ők.
Nekem is van egy-két családtagom aki nem szereti a cicákat és úgy nem is foglalkozik velük, de attól még nem fogom rájuk erőltetni. Elfogadtam ők nem szeretik a macskákat
Attól még nevezheti ''kutyámnak'', akár ő akarta a kutyát, akár a szülei, ebből a kijelentésből hibás következtetést levonni.
Nekem amikor kisgyerek voltam mindenféle állataim voltak, madár, hörcsög, nyuszi, csibe, és én egyiket se akartam, nem kértem őket, mégis megkaptam. (Csak macskát akartam akivel törődtem is). Én is úgy emlegettem őket hogy a ''hörcsögöm'', ''nyuszim'', stb.
Még az is történhetett, hogy a szülei megvették a kutyát csakúgy (hisz írta hogy a szülei már nem annyira szeretik a cicáját mint ő), de azt látják a gyerekük a macskával jobban foglalkozik és ez dühíti őket mivel, ők a macskát nem szeretik. Nem tudhatod mert nem vagy ott és nem láttad (én is csak tippelek de te úgy mondod mintha biztosan tudnád).
Mielőtt off topik lenne belőle:
Lehet akár kompromisszumot is kötni, más úgy törődni egy állattal hogy csak etetjük, itatjuk, takarítunk utána, és más az ha szeretgetjük is e mellett. Az apám pl. semmit nem csinál a macskákkal, nem érintkezik velük. A nagymamám sem szeretgeti őket, nem ér hozzájuk, de legalább segít őket ellátni. Én azon kívül hogy szeretgetem is a macskákat, etetem is őket meg itatom.
Szóval lehet azt ha nem is törődik a kutyával érzelmileg mert nem szereti annyira, legalább abba besegít hogy gondoskodjon róla, így talán a szülei se veszekednek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!