Azokhoz szól a kérdésem, akik szeretik a rock zenét. Milyen együtteseket kedveltek? A magyar rock zenét szeretitek? 17/L
Sabaton,Battle Beast és Paddy and the Rats az örök kedvenc, de nagyon szeretem az Eluveitie-t,az Alvin és a Mókusokat,a Road-ot,Tankcsapdát,Dropkick Murphys-t,Papa Roach-ot és a Green Dayt :)
Szeretem a magyar rockot,amíg az nem nemzeti Rock,azt ki nem állhatom.
60as évek, Doors, Stones, Beatles, Pink Floyd, Ted Nugent, Cream, stb. De csípem a grunge-ot is, az "alternatív" rockot, mint Pearl Jam, Perfect Circle.
Szeretem a magyarokat is, igen, Hobó, Deák Bill, Pokolgép, P.Mobil, Vad Fruttik, és akkor vérbeli rock: István, a király rockopera. :D... és a többi, és a többi.
De nem csak a rockot szeretem, ezt azért hozzáteszem. Az általam felsorolt előadók sem a kifejezett, színtiszta rockzenék alkotói.
Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok.:) Ment a zöld kéz.
2. : Nagy kedvencem a P. Mobil és az István a király c. rockoperát is szeretem.:)
Én sem csak rock zenét hallgatok. De a legjobban a rockot szeretem.
Én leginkább a saját generációm zenéit hallgatom, nem vonzanak túlságosan a régi zenekarok (persze vannak kivételek).
A rockon belül szinte bármi jöhet, ami dallamos, fülbemászó és szól is valamiről. A hörgős-csörömpölős metálzenéket rühellem. Nekem az nem zene.
Az általam kedvelt stílusok a punk-rock (pl. Alvin és a mókusok), a pop-punk (pl. Fish!, Junkies, Simple Plan, The Offspring), a hard-rock (pl. Rev Theory, Lordi), a lightosabb metál (pl. Road, Depresszió, Tankcsapda, Hátsó Ajtó), a pop-rock (pl. Kowalsky meg a Vega, Hooligans), valamint minden, ami jó (pl. Zorall, Rómeó vérzik, Nickelback).
És igen, mint az a kis válogatásomon is látszik, nagyon szeretem a magyar rockot is :) Régen inkább a külföldieket pártoltam, de aztán rájöttem, hogy a magyar zenei színtér is teli van remek rockzenekarokkal, csak őket az undergroundban kell keresni, nem a mainstream-ben. A magyar mainstream rock sajnos manapság kimerül a Hooligansban és a Tankcsapdában.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!