Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szeretitek a cicákat?

Gooboy37 kérdése:

Szeretitek a cicákat?

Figyelt kérdés
Nekem mind befogadott , ivartalan 18

2022. júl. 24. 07:20
1 2 3
 11/29 Pillér2 ***** válasza:
73%
Nekem is befogadottak, itt 7 van, előtte nem kedveltem a macskákat már jó ideje, de szükségük volt rám. Kettő teljesen benti, egy bejárós, 3-an kint vannak jó időben, egyébként a benti helyükön alszanak, ha már hűvösödik. A 7-et pár napja hoztam, valaki kirakat, jelenleg bent van, még pici, szeretném kijáróssá tenni. Középkategóriás tápot, konzervet, csirkét kapnak, a fiúk még nincsenek ivartalanítva 3-an, idén lesznek.
2022. júl. 24. 09:51
 12/29 anonim ***** válasza:
83%
Te vagy 18 éves, vagy annyi macskád van? :) Igen, én nagyon szeretem a cicákat, és van is cicám. Nem volt ez mindig így, de így alakult, és már nem bánom. :)
2022. júl. 24. 10:22
 13/29 anonim ***** válasza:
35%

Érdekesebb kérdés lenne: Titeket szeretnek a cicák? (És ha nem, akkor miért nem?)

Ostoba a tekintetük? Bár sok embernek lenne annyira "ostoba" tekintete!

2022. júl. 24. 10:43
 14/29 anonim ***** válasza:
49%

A sajátjaimat igen.

A kertemet telefosó kóbor sz4rgombócokat rühellem. Általánosságba véve minden kinti macskát utálok, a gazdijaikat is lenézem.

2022. júl. 24. 13:20
 15/29 anonim ***** válasza:
76%

Aki nem szereti a cicákat az sosem élt még velük együtt. Kintiek nagyon önállóak és kevésbé kötődnek a gazdihoz, egyáltalán az emberekhez, mint a bentiek. Az igazi egyéniségüket csak bentinek (bentivel) lehet megismerni.

De elogadom h sokan ezt még nem tapasztalták, nem tudhatják milyen. Idegeneket kinti és benti is fenntartással kezeli, így aki csak látott macskát (de sose volt egynek se gazdája), nem ismeri ezeket az állatokat egyáltalán.

Én szimbiózusban élek az enyémmel, imádom. Cicamamijának hisz még mindig, pedig elmúlt már 3 éves is. Kedves, békés cica és hihetetlen vices, ultrabrutál fejeket vág játék közben, sírunk a röhögéstől. Nagyon jól nevelt, a szeretet a titok, bármit megtesz (vagy éppen nem, ha tiltva van) a kedvemért. Rengeteg figyelmet kap, nagyon elégedett és gyönyörű macska.

De konyhapultra, étkező asztalra nem jöhet fel és kaja előtt mindig kezet mosok, külön figyelmet fordítok arra hogy h vendégek vannak nálunk maximális higiénia legyen a macska & vendégek kontextusban is

2022. júl. 24. 14:46
 16/29 anonim ***** válasza:
60%

#14: "A kertemet telefosó kóbor sz4rgombócokat rühellem. Általánosságba véve minden kinti macskát utálok, a gazdijaikat is lenézem."

Szegény sajátjaid... Vagy azok már nem is "fosnak" (sic!)? És te sem?

2022. júl. 24. 17:26
 17/29 anonim ***** válasza:
85%

#12: "Nem volt ez mindbizonyos így, de így alakult, és már nem bánom. :)"

Nálam is így volt. És megváltoztatták az életem.

https://www.youtube.com/watch?v=QwsgeSCeZTQ

2022. júl. 24. 17:33
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
#16. Az enyéim ápolt, egészséges, tiszta cicák. Gondolkodó, okos, intelligens lények. A kinti leprafészkekhez viszonyítva más kategória. Más faj szinte már. A kintiek elhanyagolt, többségében leukózisos, bolhás, piszkos, buta ösztönlények akik kóborolnak szomszédról szomszédra, azt nézve hol tudnak valamit falni, mert a gazdi aki "családtagként imádja" őket, csoda ha napi 1x kiszór nekik valami coopos kaját /maradékot. Fialni is a szomszédnál kell nekik, nehogy gazdika élve elássa a kicsiket/agyoncsapja őket miután a puja kijátszotta magát velük.
2022. júl. 24. 18:19
 19/29 anonim ***** válasza:
86%
Kedves 17. nagyon sajnálom ami a cicátokkal történt! Gyönyörű cica volt, és biztos hogy nagyon boldog volt a kis rövidke élete, amit veletek töltött.
2022. júl. 24. 19:35
 20/29 anonim ***** válasza:
36%

15

Tévedsz,éltem macskával,többször is. Tesóm macskás volt meg az egyik exemnek is volt,hozta az albérletbe. Így sem tudtam megszeretni őket. Eléltünk egymás mellett,de nem tudtam szeretni.

2022. júl. 24. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!