Gooboy37 kérdése:
Szeretitek a cicákat?
Figyelt kérdés
Nekem mind befogadott , ivartalan 182022. júl. 24. 07:20
1/29 anonim válasza:
Hurra, hiszen ez nagyszeru, es?
2/29 anonim válasza:
Nem szeretem. Nem is bántom őket,meg egy állatot sem,mentettem is cicákat de egyszerűen nem tudom őket szeretni. Nekem sem nem cukik,sem nem szépek. Ostoba a tekintetük,gonoszak és önzőek. Tudom,ezért itt halál reám,de csak őszinte voltam,bocs.
3/29 anonim válasza:
Szeretem őket, de allergiás vagyok. Távolról nagyon cukik
4/29 anonim válasza:
Már nem szeretem őket mióta "felnyílt a szemem" a higiéniájukat és a jellemüket illetően.
5/29 anonim válasza:
Rühellem őket. Nem bántom, mert semmilyen élőlényt nem bántok, de nem engedem magamhoz 1 méternél közelebb. Semmit szeretni valót nem találok bennük, még egy hangyászsünt is kedvesebbnek találok.
6/29 anonim válasza:
Bírom őket, akárcsak szinte bármelyik állatot. Nekem is van egy, egy dagadt önző elkényeztetett dög, mégis imádom.
7/29 anonim válasza:
utálom a macskákat azokat akik beviszik a lakásba meg még jobban , épp vendégségbe vagyok kaja a konyha pulton macska felugrik háziasszony rászól jaj jaj menjél le majd leteszi az állatot a földre bameg eztán a retkes macskás kezével meg elkezdi igazgatni a kaját a tálcán
8/29 anonim válasza:
Nem igazan. A kedves macskakat megsimogatom ismerosnel, haveroknal, ha odajon hozzam, de otthonra nem kene. A legtobbjuk tenyleg gonoszan nez.
9/29 anonim válasza:
Szeretem, de a 18 ugye nem a macskák száma? Ha igen az már nem macska szeretet. Nehéz elhinni, hogy van elég helyük, kapnak elég figyelmet stb. Az nem állat szeretet, hogy egy csomót tartasz
10/29 anonim válasza:
Sosem voltam cicàs, mìgnem a véletlen úgy hozta, hogy lettek sajàtjaim. Azóta imàdom őket.
A sajàtjaimat.
Mindnek màs a személyisége, okosak, viccesek, rengeteg mindent nem is gondoltam volna a macskákról, amiket azòta tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!