Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szeretitek a cicákat?

Gooboy37 kérdése:

Szeretitek a cicákat?

Figyelt kérdés
Nekem mind befogadott , ivartalan 18

2022. júl. 24. 07:20
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
73%
Hurra, hiszen ez nagyszeru, es?
2022. júl. 24. 07:31
 2/29 anonim ***** válasza:
52%
Nem szeretem. Nem is bántom őket,meg egy állatot sem,mentettem is cicákat de egyszerűen nem tudom őket szeretni. Nekem sem nem cukik,sem nem szépek. Ostoba a tekintetük,gonoszak és önzőek. Tudom,ezért itt halál reám,de csak őszinte voltam,bocs.
2022. júl. 24. 07:37
 3/29 anonim ***** válasza:
78%
Szeretem őket, de allergiás vagyok. Távolról nagyon cukik
2022. júl. 24. 07:44
 4/29 anonim ***** válasza:
37%
Már nem szeretem őket mióta "felnyílt a szemem" a higiéniájukat és a jellemüket illetően.
2022. júl. 24. 07:58
 5/29 anonim ***** válasza:
34%
Rühellem őket. Nem bántom, mert semmilyen élőlényt nem bántok, de nem engedem magamhoz 1 méternél közelebb. Semmit szeretni valót nem találok bennük, még egy hangyászsünt is kedvesebbnek találok.
2022. júl. 24. 08:25
 6/29 anonim ***** válasza:
82%
Bírom őket, akárcsak szinte bármelyik állatot. Nekem is van egy, egy dagadt önző elkényeztetett dög, mégis imádom.
2022. júl. 24. 08:30
 7/29 anonim ***** válasza:
39%
utálom a macskákat azokat akik beviszik a lakásba meg még jobban , épp vendégségbe vagyok kaja a konyha pulton macska felugrik háziasszony rászól jaj jaj menjél le majd leteszi az állatot a földre bameg eztán a retkes macskás kezével meg elkezdi igazgatni a kaját a tálcán
2022. júl. 24. 08:31
 8/29 anonim ***** válasza:
38%
Nem igazan. A kedves macskakat megsimogatom ismerosnel, haveroknal, ha odajon hozzam, de otthonra nem kene. A legtobbjuk tenyleg gonoszan nez.
2022. júl. 24. 08:48
 9/29 anonim ***** válasza:
73%
Szeretem, de a 18 ugye nem a macskák száma? Ha igen az már nem macska szeretet. Nehéz elhinni, hogy van elég helyük, kapnak elég figyelmet stb. Az nem állat szeretet, hogy egy csomót tartasz
2022. júl. 24. 09:06
 10/29 anonim ***** válasza:
91%

Sosem voltam cicàs, mìgnem a véletlen úgy hozta, hogy lettek sajàtjaim. Azóta imàdom őket.

A sajàtjaimat.

Mindnek màs a személyisége, okosak, viccesek, rengeteg mindent nem is gondoltam volna a macskákról, amiket azòta tapasztaltam.

2022. júl. 24. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!