Lehet bármit kezdeni, egy felelőtlen "gazdàval", kötelezni őt valahogy, hogy ivartalanítsa a macskàjàt, mert sorra születnek ott a picik?
Màr nem bírjuk tovább, a harmadik cica jön onnan ide hozzánk, ès nekünk is van kettő, (az egyik szintén befogadott) Olyan vagyok, hogy képtelen vagyok elfordítani a fejemet, de ez így nem mehet tovább nincsen több kapacitásunk.
Próbáltam tőle normálisan kérdezni, hogy nem akarja-e ivartalaníttatni, azt mondta,mire elvinnèk őt, megint vemhes...
Tehetek bàrmit, feljelentès, ilyesmi?
Köszi előre is!
Az èlve fogó az micsoda, egyèbkènt?
Ez jó ötlet, hogy ne legyen kint kaja, köszi. A làny cicám,ő kinti, befogadott ès mindig kinti volt, próbáltuk bentre szoktatni, de nem lehetett. Neki van kint a kajàja.. de akkor erre vhogy megpróbàlunk majd figyelni.
Megfogod, elviszed te. Vedd fel a kapcsolatot állatvédő szervezetekkel, van ingyenes/kedvezményes ivartalanítás kóbor macskákra.
Mi 5000-et fizettünk a szomszéd macskára. Sajnos hozzánk fialt szinte mindig, mert a drága gazdi agyoncsapta a kicsiket. Addig voltak jók amíg a pulya játszott velük...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!