Talált kiscicával mi a teendő?
Ma este találtam egy kiscicát teljesen egyedül egy forgalmas kereszteződés mellett,nem mertem otthagyni. Abszolút nem vagyok macskás,kérlek segítsetek.
Korra olyan 3-4 hetet mondanék,már magabiztosan jár,bár a fogait nem tudtam megnézni.
Eddig vízzel és laktózmentes tejjel próbálkoztam(cicás ismerősöm ajánlotta),a tejcsiből annyi ment le amibe belelépett és lenyalta a lábáról.
Holnap tudok elmenni boltba,tejpótlón/tápon kívül mit kell neki vennem? Illetve ebből tudnátok márkát ajánlani?
Hétfőn tudom leghamarabb dokihoz vinni,eddig semmi külsérelmi nyomot nem látok,nem váladékos a füle/szája/szeme/orra sem.
Hát most ott tartunk,hogy se a laktózmentes tejet sem pedig a tejpótlót nem kérte. Viszont az áztatott tápot és egy kis nedves eledelt szívesen evett, remélem nem ette túl magát.
Az almot már kétszer szépen használta. A simogatást nagyon nagyon szereti,és kezd kézhez is szokni.
Szerintem minden rendben van vele,de azért holnap elviszem az orvoshoz.
20-as, inkább te hol nem látod? Olvastad az egész címkét? Ne csak az elejét... Pl
1. Premiernél
" Összetétel
40% marha (tüdő, hús, szív, máj),
31% ivóvíz, 20% csirke (hús, szív), 8% vad (hús és állati eredetű melléktermékek), 1% ásványi anyag."
Ez 68%.
2. Select Goldnál
"Összetétel: 72% csirke (húsból, szívből, nyakból, májból, zúzából), 26,9% ivóvíz, 1% ásványi anyagok, 0,1% inulin."
Ez 72%.
A Premiere száraztápnak tényleg köze sincs a 60-70 százalék húshoz. A sterilized szárnyas pl 28% baromfihússal kezdődik, utána burgonya jön.
A fácános grainfree is csak 14+14% hústartalmú.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!