Kedves fórumozók,borzasztó dologgal fordulnék hozzátok ami éve óta emészt. Nagyon szeretem az állatokat vannak macskáink,velük kelek fekszek. Sajnos a lány macskák nincsenek ivartalanítva nem $ hiányt miatt. Itt egy kicsit ki kell térnem magamra?
32 éves férfi vagyok több krónikus betegséggel dolgozok de jóanyámtól függök anyagival és stb. Vissza a témához, nos hát ahol van macska lesznek utódok is akiktől jóanyám születés után megszabadul finom írva ami nem elajándékozást jelent.
Jelenleg ma is ez történt én "titokban" a bűneiért vezeklek amit írhatnék úgy hogy önsértés alkaron vágások,egyszerűen nem bírom idegileg ezt már.
Nem tudom mit tehetnék ész érvekkel sem tudtam eddig meggyőzni a 2 diplomával rendelkező anyámat. Ugyanezen az eljárással ismerek másikat is akik kutyákkal is ezt művelik felelőtlen gazdák. Én kb nem hagyhatom el a házat így állatorvost vagy más segítséget nem tudok kérni. Én is egy rossz ember vagyok mert hagyom.
Állatorvos van de műtétet nem végez,attól félek ha ilyet tennék hogy felkeresek valamilyen szervezetet stb akkor a nagyokkal is végezne vagy csak eltünnének...
Az én fizetésemből kb 3 hétig tudnék megélni ha csak ételt vennék szállás rezsi csak álom, hiába van több szakmám sehova nem vesznek fel a betegségeim miatt próbáltam több helyen is.
Akkor fel kell jelenteni állatkínzásért.
Ez egy szörnyeteg.
Tachycaridia,pánik betegség,colitis ulcerosa,hydradentis supportotiva, alagút szindróma, pajzsmirígy túlműködés vagy alul.
Bolti eladó,vagyonőr, rendszergazda meg pár tanfolyamos hülyeség
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!