Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hány cicád van lakásban?

Hány cicád van lakásban?

Figyelt kérdés
Nekem 1. Gondolkodom még 1-en vagy 2-őn? Bár 3 már lehet sok lenne?

2022. ápr. 14. 22:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%
2, testvérek. Nekik is jó, hogy nincsenek egyedül napközben, meg mi is szeretjük nézni azt is, ahogy egymással bánik a két cica. Kettejükkel még nem nehéz bánni, de harmadikat csak akkor vállalnék be, ha jóval nagyobb lenne a lakás, és több helyük lenne elkülönülni, ha igényelnék.
2022. ápr. 15. 08:19
 12/20 anonim ***** válasza:

Nekünk kettő volt (sajnos már meghaltak). A kandúr nem szerette a lánycicát, az viszont imádta őt, főleg pici korában állandóan rajta lógott. Sokat számít, mennyi idősen kerülnek össze, mert ha a cica már megszokta, hogy egyedül van, nem biztos, hogy örülni fog a "betolakodónak". Barátnőméknek három van, jól megvannak, de egyáltalán nem foglalkoznak egymással.

N

2022. ápr. 15. 08:20
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Most 2 van. De mivel mindig befogadott macskáink voltak, egyszer volt, hogy volt 3 is. Elfogadható volt, bár azért "önként" nem tartanék 3-at a lakásban, de úgy éreztem, muszáj azt a kis szerencsétlent hazahoznom (késő ősszel, 2 hónap gazdikeresés után egy intézmény kertjéből, 4 hónaposan; volt egy kis gond a szemével, azért nem kellett senkinek - állatorvos egy szemcseppjétől teljesen rendbe jött) Ha meg már hazahoztam, kezelgettem, szelidítettem stb., nem akartam neki új gazdit keresni.

A mi 2 macskánk általában nagyon jól kijön, szerencsére, de a másikat épp azért vettük át valakitől, mert az előző gazdijelölt másik macskája nem állhatta ezt. Szóval van benne kockázat. Nálunk megkergetik egymást kb. 3 havonta egyszer, akkor van nyávogás, fújás meg minden, lerendezik 2-3 perc alatt, egy órával később meg már egymáshoz bújva pihiznek.

A 3 macskánál úgy állt a dolog, hogy 1 ivartalanított kandúr volt, ő volt a legidősebb, és 2 nála 2-3 évvel fiatalabb nőstény (másik kandúrt nem fogadtam volna be), akik kicsiként kerültek ide. A kandúr úgy tett, mintha a kicsik nem is léteznének, a 2 kicsi meg elejétől kezdve sülve-főve együtt volt. Sosem volt probléma.

Persze, attól is függ, mekkora a lakás. Nálunk van bőven helyük kitérni egymás útjából, ha úgy akarják (de legtöbbször nem akarják)

2022. ápr. 15. 08:22
 14/20 Ágyas tóni ***** válasza:
100%
Szerintem max. kettő.
2022. ápr. 15. 13:06
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy. Ő nagyon nem viseli jól másik macska jelenlétét. Ezt tudom, mert voltak ideiglenesen befogadott cicáink.
2022. ápr. 16. 07:33
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Kettő van, szívesen tartanék még egy-kettőt, de ehhez nagyon kicsi lenne a lakás.
2022. ápr. 16. 08:13
 17/20 anonim válasza:
1, de voltak 3-an is.:)
2022. ápr. 16. 14:34
 18/20 anonim ***** válasza:
Egy fekete és egy cirmos ivartalanított kandúrom van. Imádom őket. Szeretnék még egy feketét vagy sziámit, de ez csak vágy marad. Felelősséggel csak kettőt bírok tartani.
2022. ápr. 19. 06:36
 19/20 anonim ***** válasza:
Három macska azért már tud rosszban lenni könnyen, kettővel ha összeszoktak, nem lesz probléma. :)
2022. ápr. 21. 16:18
 20/20 anonim ***** válasza:
16 bent, 9 kint, mellettük él egy póni a házban, egy tacskó, egy láma és kint egy szamár és egy boci.
2022. ápr. 22. 22:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!