Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Meghalt a macskám és a halála...

Meghalt a macskám és a halála után habos valami és vér folyt az orrából. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Szegénykém pár napja nem evett, macska aidses volt és a fogai rossz állapotban voltak és az ínye is elkezdett sorvadni. Az orvos egyszer már kihúzott neki 8 fogat, utána egy hónapig jól elvolt. Most kapott gyuladascsokkentőt, alig tudtam neki beadni az ételt, annyira tiltakozott már. A pontos halál okát nem tudom, de gondolom éhen halt, és kellett volna neki infúzió, akkor meg lehet itt lehetne velem :(. Az orrvérzés mitől lehet neki?

2021. okt. 23. 11:23
 1/10 anonim ***** válasza:
72%

Borzasztó látni, hogy sokan nem képesek inkább elaltatni egy olyan állatot, akinek már szenvedés az élet, mert gyenge hozzá. Az éhhalál borzasztó..

Miért nem állatkínzás az, amikor azért nem altatunk el egy súlyos beteg állatot, aki már csak szenved, mert a gazdi jajj az ő érzelmei fontosak, és nem tud megválni tőle?

2021. okt. 23. 11:28
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

gondolom éhen halt, és kellett volna neki infúzió, akkor meg lehet itt lehetne velem

És miért nem kapott...?

2021. okt. 23. 11:31
 3/10 anonim ***** válasza:
18%

2: Nem adnak ezek a rohadt orvosok. Sokkal egyszerűbb egy gyors szurit beadni nekik, mint vacakolni a helyes infúzió bekötéssel meg az összes többi teendővel ami még utána vár.

Kérdező, nem tudom, de nincs is jelentősége. Most már biztonságban van a cicád, jó helyen. Valószínűleg együtt bandázik az enyémmel.

Kitartást!

2021. okt. 23. 11:39
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Milyen szeretet az, ahogy végig nézed hogy szenved, ahelyett hogy a kíméletesebb megoldást választanád, ha szenvedés az élet számára, és gyógyíthatatlan a betegsége és az állapota rosszabbodik. Ez önző birtoklás és nem szeretet.

Sok ember, akiknekbaz élete különböző betegségek miatt ugyanígy szenvedés, az öngyilkosságot választja, vagy ahol engedélyezett, az eutanáziát. Az állat igaz, nem tudja elmondani a panaszait, de lehet látni rajta, ha egy állat csak küszködik és szenved. Szerintem sokkal emberségesebb ilyenkor elaltatni.

2021. okt. 23. 11:42
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Miért nem állatkínzás az, amikor azért nem altatunk el egy súlyos beteg állatot, aki már csak szenved, mert a gazdi jajj az ő érzelmei fontosak, és nem tud megválni tőle?

Állatkínzás valóban, de az emberek nagy része is így hal meg. Nálunk esély sincs az eutanáziára.

2021. okt. 23. 11:59
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem akartam kínozni. Mikor kilettek huzatva a fogai utána bújt hozzám evett is elég sokat. Egy hónapig jó volt és utána hirtelen leromlott az állapota. Én segíteni akartam neki, hogy kicsit felerősödjön. De nem figyeltem rá eléggé. Nem a saját érzéseim vagy az onzősegem miatt, nem alattam el.
2021. okt. 23. 12:43
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Nem biztos, hogy éhen halt. A habos vérzést okozhatta tüdőödéma is.
2021. okt. 23. 14:36
 8/10 anonim ***** válasza:
27%
baszki hogy a tökömbe kalkuláltátok ki hogy ami éhenhal annak habos vér jön az orrából ?
2021. okt. 23. 21:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Most takarítottam ki az @gyam alatt, oda bújt sokszor. És megtalaltam a hétvége kajáját kihányva.. Azt hittem nem is evett belőle.
2021. okt. 24. 13:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Megfulladt. A habos vér a tüdőre utal.
2021. okt. 24. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!