A macskám 1 éve meghalt, nem tudjuk mibe, d én patkánymérgezésre gyanakszom, de lehet tévedek. Egy evy éves halott macska csontvázát lehet exumálni, hogy megtudjuk mibe halhatott meg?
Hagyd nyugodni inkább szegényt.
Biztosan létezik rá mòdszer a mai technológiával, de feltételezem nincs több millió Ft-ot erre, vagy tizen millió Ft-od.
És még ha ki is derülne 100%-osan, hogy mergezés, akkor, hogy bizinyítod rá a nőre?
És mit csinálsz az infoval?
Fel akarod jelenteni?
Nagyon sok pénzbe kerül, ha egyáltalán valaki vállalja.
De szerintem Dr. Csont ön kívül más nem tudná, 1 éves holttestbol megállapítani.
Minden csak pénz kérdése. Ha esetleg van pár milliárd forintod, még akár megpróbálják neked klónozni is. Minden betegségét megmondják neked amiről te nem is tudtál, meg szövet maradványokból esetleg a halál okàt is.
De ha előtte is ennyi baj volt a macskával lehet nem kellett oda méreg. Nekem meg úgy jön le alapból, hogy szerették azt a macskát. Nem kergették, nem dobálták meg semmivel, nem öntöttek rá vizet vagy bármi egyéb.
Nem lehetséges.
Hogyan halt meg? Patkányméreg verzéseket, elvérzést okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!