Miért nyávog hangosan és járkál fel alá a macska?
Figyelt kérdés
A macskám furcsán nyávog és fel alá járkál miért lehet ez? Tudom hogy kiscicákat vár, talán most indult be nála a szülés? Bocsánat ha bután fogalmaztam2021. ápr. 16. 15:12
1/9 anonim válasza:
Lehet.
Ugye csinaltal neki legalabb valami helyet bent, ahol szulhet? Tedd be oda, hogy lassa.
Allatorvos telefonszama is legyen keznel, ha barmi gond lenne, akkor rogton el is tudd vinni. Es ivartalanitasra is kerj idopontot majd.
2/9 anonim válasza:
Lehet jele, igen. Legyen valami helye, ahol szülhet.
3/9 anonim válasza:
Felesleges bármilyen helyet csinálni, mert úgyis a ruhás szekrénybe fog szülni a ruhák közé.
4/9 anonim válasza:
Legyen előtte víz vagy tej és egy kis ennivaló. Kiderult azóta?
5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Igen igen mindenképpen ki lesz ivartalanítva csak mivel már így került hozzám a cicus, hogy kiscicákat vár ezért nem került rá eddig sor. Kb. egy hete került hozzám ezért nem volt még időm beszerezni neki egy kis helyet / kuckót, de ma délután elmentem egy kisállat boltba és beszereztem neki egy kis házat amiben el tud bújni :) azóta bent van a házikójában, minden rendbe vele <3
2021. ápr. 17. 00:21
6/9 A kérdező kommentje:
Elnézést tegnap délután:)
2021. ápr. 17. 00:21
8/9 anonim válasza:
Örülök, hogy jól van! Hány kiscica született?
9/9 A kérdező kommentje:
Végül négy kis szeretett gombóc született, a mami cica és a kiscicát is jól vannak <3
2021. ápr. 18. 00:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!