Hűtőből kivéve mennyi időt hagyjátok állni a konzerv eledelt, amíg felenged szobahőmérsékletre?
Elég eltérőek a válaszok :) Én a reggeli etetése előtt nem szoktam "melengetni", mert 6-kor kelt cicám vekker módjára hogy éhes, addig nyalogat meg bökdös a kis fejével amíg kitámolygok és adok neki kaját félkómásan, aztán visszafekszem.
Vacsinál ki szoktam mérni az adagját olyan 15 perccel kajaidő előtt, az a kisebb adag ennyi idő alatt pont szobahőmérsékletű lesz. Egy óra szerintem picit sok, legalábbis én annyi idő eltelte után látom, hogy szárad ki a hús/szaft és barnul a széleken. De biztos eledele is válogatja.
Köszönöm.
Én fél órát hagyom.
Azért ennyit, mert amikor 15-20 perc után letettem neki, nem állt neki, amíg nem volt meg a fél óra.
Volt, hogy teljesen hidegen, hűtőből adtam neki, akkor is pont fél órát várt vele 🙂
Ha még többet maradt kint, éreztem, hogy megváltozik az illata, úgy már nem kellett neki.
Semennyit mert nem szereti az "állott kaját".
Kiveszem a hűtőből, ha nem kell rakom is vissza mert nem fogja megenni ha kint hagyom.
Bekaparja max mint a sz4rt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!