Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért sokkal drágábbak a...

Miért sokkal drágábbak a hús/hal filés konzerv macskakaják, mint a pástétom állagúak?

Figyelt kérdés
Összetételre ugyanúgy 100% hús/hal és saját főzőlé.
2021. ápr. 13. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
A filé csontozott hús, a pástétom minden féle hús nyesedék ami le van darálva, préselve és gyakran nem csak hús kerül bele, hanem minden más ami állati fehérjék számít.
2021. ápr. 13. 22:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Pl?
2021. ápr. 13. 22:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy belsőségek is vannak benne.
2021. ápr. 13. 22:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Pl Animonda egyik konzervje:

Marha & csirke: marha (35%, tüdő, szív, vese, hús, tőgy), csirke (30%, máj, hús, zúza, nyak), kalcium-karbonát, nátrium-klorid.

2021. ápr. 13. 22:38

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!