Találtam egy olyan konzerv markat amit eddig máshol nem láttam, Golden Paws néven fut(?)
Figyelt kérdés
Próbálta már valaki? És ha igen milyen?2021. márc. 28. 14:42
1/23 anonim 

válasza:

Én is a napokban láttam egy ilyen nevű konzervet, meg is vettem; gondoltam: Próba- szerencse. Aztán este odaadtam a macskámnak. Megszagolta majd elment, gondoltam otthagyom neki hátha később még eszik majd belőle. Reggelre elfogyott a táp, először örültem is, de aztán a tál mellett megláttam egy elég nagy adag hányást... Nem tudom, hogy a macska a tápot hányta- e ki vagy mást, de nem a biztonság kedvéért inkább nem veszek többet ilyen eledelt. De ettől függetlenül azt ajánlom próbáld ki, mert minden állat mást szeret, mástól lesz rosszul stb.
2/23 anonim 

válasza:

1-es, le tudnad irni az osszetevoket? Hany % hus van benne?
Sehol semmilyen leiras, en igy biztosan nem vennem meg. Ara alapjan whiskas minosegnek tunik nekem, abban meg csak 4% hus van.
4/23 anonim 

válasza:

Fene se tudja.
A dobozon jól hangzik, hogy 80% meg 100%, de az összetevőknél már hús és állati melléktermék. Konkrét százalék nélkül, még a gagyi szupermarketesen is ott a zárójel, hogy ebből 4% csirke...
Nekem nem szimpi ez alapján.
5/23 anonim 

válasza:

Koszi, hat sejtettem.
Amelyik tapnal nincs ott a szazalekos hustartalom, az meg a whiskasnal is rosszabb :D
6/23 anonim 

válasza:

Ha valóban 80% hús lenne benne, akkor lehetetlen lenne ennyiért adni, mert a gyártónak nem érné meg.
Ráírják hogy premium, de arra sem képesek hogy rendesen feltüntessék az összetevőket.
7/23 anonim 

válasza:

Az eddigi válaszokat olvasva határozottam nem ajánlom, hogy megvedd! De persze ez főként a te döntésed! (: 💖
8/23 A kérdező kommentje:
Ez érdekes. Úgy láttam gabona mentes azért gondoltam hogy jo lehet. Le akarnám cserélni az ilyen alutasakos kajait, mert mindenki aztmondja hogy a whiskas meg a többi tele van tömve izfokozokkal
2021. márc. 28. 15:36
9/23 A kérdező kommentje:
És akkor ti mit vesztek?
2021. márc. 28. 15:37
10/23 anonim 

válasza:

Én Nelly- t szoktam venni. Sparban kapható, olcsó és a macskáim nagyon szeretik. Sokan mondják, hogy nem jó minőségű stb., de nekünk bevált! (:💚
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!