Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Találtam egy olyan konzerv...

Találtam egy olyan konzerv markat amit eddig máshol nem láttam, Golden Paws néven fut(?)

Figyelt kérdés
Próbálta már valaki? És ha igen milyen?
2021. márc. 28. 14:42
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Tudnál küldeni képet a konzervrol? Esetleg ha egy fel van bontva akkor hogy néz ki. Biztos attól hányt a macskad?
2021. márc. 28. 15:45
 12/23 anonim ***** válasza:

1 -es vagyok.

Sajnos a konzerv már nincs meg, de egyébként úgy emlékszem, hogy ránézésre semmi különös nem volt rajta, a szaga sem volt borzalmas.

Nem biztos, hogy attól hányt a macska, csak feltételezem, mert a hányásban ételszerű dolgokat láttam... Lehet, hogy csak sunyiban megkóstolt valamit a konyhában és azt hányta ki, szóval azt mondom próbáld ki! (egyébként a macska most már tökéletesen van.)

2021. márc. 28. 15:50
 13/23 A kérdező kommentje:
Te milyet rendeltel? Én valami halasat néztem, de megprobalom szerintem
2021. márc. 28. 15:54
 14/23 anonim ***** válasza:

1- es vagyok. Halasat rendeltem.

A hányás téves riasztás volt, bocsi, most találtam meg a fotel mögött valami megcsócsált zöldséget. Szerintem azt hányta ki a macska. Ilyen az élet az állatokkal! 😅💚

2021. márc. 28. 16:00
 15/23 anonim ***** válasza:
76%

Jajj, ezt a nelly-t ne, konyorogom.

Ugyanolyan szar, par % hustartalommal, tele gabonaval. Tessek megnezni mindig az osszetevoket, a macska husevo allat, ez edeskeves! Az ember sem elhet egesz eleteben krumplin, hianybetegsegei lesznek, na pont ez van az ilyen tapoknal is.

Ha olcsobb, de egy fokkal jobb kajat szeretnel venni, akkor a premiere markat ajanlom (fressnapf).

Ez sem egy nagy minoseg, de megteszi.

A nepszeru aruhazlancok macska es kutyakajas reszleget egy az egyben el kene felejteni!

2021. márc. 28. 16:24
 16/23 anonim ***** válasza:
76%

Hogy lenne már gabonamentes, ha ott a rizs meg a búzacsíra kivonat?

A rizs az amolyan kisebbik rossz, sok középkategóriás táp használja.

Mi Cosmát veszünk (zooplus), jó minőség és tényleg az van benne, amit ráírnak. És szottyos táp legalább, a mieink a real nature jellegű pástétomokat nem eszik.

2021. márc. 28. 17:00
 17/23 A kérdező kommentje:
Lehet én azért megprobalnam ezt a konzervet. Ha mást nem lehet főzök rá
2021. márc. 28. 17:49
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

De minek? :D

Feleslegesen fizeted a szallitasi koltseget, annyit tud, mint a felix es tarsaik, szoval nyugodtan megveheted azt a boltban is, ha ragaszkodsz a szemet kajahoz :)

2021. márc. 28. 17:53
 19/23 A kérdező kommentje:
Csak az én macskám olyan mint én, hogy állandóan zabal és abszolút nem látszik rajta mert rengeteget mozog kint. És próbálok valami alternatívát eszközölni hogy jobb kaját egyen. De amit nem hogy premiumnak, hanem jónak mondanak azok szerintem elég horror áron vannak, ennyiből már fozhetnek ra érted
2021. márc. 28. 18:45
 20/23 anonim ***** válasza:
Egyébként nem hülyeség, ha valaki főz az állatára/állataira, nagymamám is ezt csinálta, tökéletesen bevált neki. Sokkal megbízhatóbb, mint a bolti kaja, és szerintem még az állatok is jobban szeretik. (: 🤍
2021. márc. 28. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!