Brit rövidszőrű nőstény cicának (kölyök, 10 hetes) milyen tápot és konzervet adnátok?
A tenyésztőnél mit kapott? Az más kérdés, hogy ilyen pici korában miért nincs még a mamájával :/
Nekünk Royal Canin Babycatet kapott a tenyésztőnél, én erről fokozatosan Real Nature Kittenre szoktattam át. Konzervből is ugyanennek a márkának a kitten verzióját kapta, illetve Animonda Carny Kittent is próbáltunk, néha rendelek Feringát is, azt is szereti.
Mivel ilyen pici, gondolom nemrég hoztátok. Azt adjatok neki, amit a tenyésztőnél kapott.
Az enyém kicsiként Royale Canint kapott.
Engem megnyugtattál most :) 10 hetesen még jobb, ha nincsenek elhozva, a tenyésztők nagyon nagy része is emellett van. Szerintem arról a Sheba-ról jobb, ha átálltok fokozatosan valami magasabb kategóriájú tápra. Igazából a lényeg, hogy magas hústartalmú legyen és gabonamentes.
Pl ha ennek megnézed az összetevőit, látszik hogy csak husi és zöldség gyümölcs: [link]
Ahol nem írják ki pontosan az összetevőket, lehetőleg százalékkal, az már nekem eleve gyanús, de én szeretek biztosra menni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!