Milyen cicát vegyek?
Van egy 8 éves perzsa kislány cicám. Sajnos a kis társa, akivel felnőtt, a napokban meghalt. A kislány most egyedül maradt.
Szeretgetjük, de hiányzik neki a cicatársaság. Hosszú szőrű cicát már nem szeretnék venni, nagyon sok a szőr a lakásban így is.
Mivel a cicus eléggé nyugodt, félénk, érzékeny, törékeny és kisebb termetű, hozzá illő cicát keresnék. Azon is gondolkodom, hogy ne kiscicát vegyek, mert egy kicsit "sok" lenne egy örökmozgó a 8 éves nyugodt cicának. Néha lehet találni a hirdetésekben felnőtt cicákat is.
Valaki tud ajánlani megfelelő nyugodt természetű, kedves cicafajtát?
Kutyáknál lehet necces az örökbefogadás, de cicáknál kicsi a kockázat h nehezen kezelhető kedvencet viszel haza.
Ha nem számít a fajtája akkor szerintem is fogadj örökbe.
Én a mezőröl szedtem össze egy tündéri kóbor cicust, a párom pedig a városban talált egyet. Nagyon jó cicák voltak, semmi gond nem volt velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!