MyCat kérdése:
Honnan vegyek cicát?
Figyelt kérdés
Maine coont szeretnék, melyik tenyészetből vegyek? Kiállításokra akarom majd vinni, nem tenyésztem tovább.2015. jún. 19. 11:32
2/9 anonim válasza:
Pntosan alattam volt egy reklám tessék itt egy jó oldal : [link]
3/9 anonim válasza:
Nekem is van kiscicám. Ha gondolod írj.
4/9 macdln válasza:
charmantchatte.hu
heartstealermainecoon.com
burningskycoon.hu
camaroon.hu
loyalcoon.hu
catyscoon.sokoldal.hu
bravelover.com
silverwoodmainecoon.hu
summertimecoon.atw.hu
tourmaline-mainecoon.hu
Ezek nagyon szép, jó hírnevű main coon tenyészetek. Kiállításgyőztes szülők, gyönyörű kiscicák.
Nekem a Heartstealer Maine Coon Tenyészetből lesz cicám. Csak ajánlani tudom.
5/9 A kérdező kommentje:
#3 a tieid törzskönyvesek? #4 köszi!
2015. júl. 15. 14:18
6/9 anonim válasza:
silver meteor kennel :) én onnan szeretnék nagyon szép cicáik vannak láttam már őket személyesen is csak ajánlni tudom :)
7/9 anonim válasza:
én a catyscoon-tól vettem, elégedett vagyok vele, szép, egészséges, nagy cicám lett!
8/9 anonim válasza:
Lehet már nem aktuális, de mi macska kiállításon vettünk legutóbb fajtiszta cicát. :) Ősz, talán november környékén van ez a rendezvény a Lurdyházban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!