Milyen fajta cicát vegyek? Házit vagy valami egzotikusat? Nagyon tetszenek a burma cicák, és a maine coon cicák, de sajnos a fajtiszta cicákkal - Brit cicákkal- rossz tapasztalataim vannak. Egyszóval: BUTÁK voltak!
Én mindig is arra gondoltam, ha lesz egy saját lakásom, saját életem valahol, lesz majd egy macskám vagy egy kutyám! =-]
Ezek rózsaszín álmok voltak, arany csillámporral - aztán egyszer csak *PUKK*, képszakadás. Annál a résznél, amikor megveszem az állatkákat...
Mer'hogy legyen azaz állat akármilyen butus, akármilyen tündéri, mindegy milyen cicc vagy kutty, imádom az állatokat, és ha egy állatkereskedésbe kellene mennem, és ott kellene megvennem egy állatot, nem tudnék választani (jó, biztos volna egy szimpi állatka, akit kiválasztanék, de amúgy biztos, hogy a sok kölyök közül nem tudnám kiválasztani a tökéletest). Így inkább más nézőpontra váltottam: mindig úgy képzeltem, hogy az én személyes házi kedvencem egy befogadott, az utcán talált, véletlenszerűen, a sors által utamba sodort, égből pottyant állatka lesz =-]
És tessék... tavaly nyáron, Augusztusban a szomszédban sírt három cica... kettőt elajándékoztunk, egyet pedig (anyum mondta, hogy Ő legyen) megtartottunk.
Azóta Ő Életem Cicája =-]
Szóval azt akarom mondani, hogy ha nem érzed 100%-ik biztosan, hogy MOST jött el a TI időtök (a Te és jövendőbéli cicád élete), ha csak egy ici-picit is van benned ellenérzés, várj még, hátha a sors hozzád is ilyen kegyes lesz, hogy az utadba sorol egy kiskedvencet, aki a szívedhez nő =-]
Ha 100000%-osan biztos vagy a dolgodban azonban... akkor hajrá, szerezz egy cicust. Én mindenképpen egy házi macskát ajánlok, azoknál jobb nincs! =]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!