Szerintetek vegyek még egy cicát a cicám mellé?
Figyelt kérdés
Van egy benti cicám és kíváncsi vagyok rá hogy vegyek-e neki egy társat.Szerintetek?Még kicsi cica.Meg néha el szoktunk menni itthonról és és egyedül kell hagynunk napokra a cicát, és ez kissé megviseli, azért is vetettem fel az ötletet.2012. aug. 6. 16:02
1/7 anonim válasza:
igen, szerintem úgy azért jobban érezné magát és ha még kicsi, akkor könnyen összeszoknak
2/7 anonim válasza:
Szerintem ez esetben nem ártana még1 macska,hozzáhasonló korú legyen
3/7 anonim válasza:
Igen vegyél. Benti cica és azért akármennyit is játszotok vele bent elég unalmas lehet egyedül, de ha lenne egy társa el lennének. Könnyen össze is szoknának mivel kicsi.
4/7 anonim válasza:
Igen, hogy ne unatkozzon és legyen egy barátja. :) Vigyázz, hogy ugyanolyan neműek legyenek, vagy ivartalanítottal, vagy évi sok-sok kicsit kell majd elajándékozni, gondozni, orvoshoz vinni!
5/7 anonim válasza:
Szerintem ne vegyél, hanem hozz el bárhonnan egy gazdára váró kiscicát.
Fennáll a lehetősége, hogy soha nem fognak kijönni egymással, de ez nem gyakori. Soha nem lehet előre tudni.
6/7 A kérdező kommentje:
Menhelyről szeretnék, még győzködöm anyát.Kandúr cica, ezért nöstényt vagy kandúrt válasszunk?Melyikkel jönne jobban ki??A kis választott mindenképpen ivartalanítva lesz!
2012. aug. 7. 14:53
7/7 anonim válasza:
a mostani cicátok is legyen ivartalanítva :)
szerintem teljesen mindegy milyen nemű ha ivartalanítva van . Nekünk egy kandúr van és egy nőstény volt, akkorákat játszottak, egész nap verekedtek :) ide-oda szaladgáltak egyik ágyról a másikra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!