Kibírná ezt egy kutya vagy inkább cicát vegyek?
Sziasztok!
Már egy éve saját lakásba lakok bátyámmal (gimnazista vagyok ő meg fősulis) Mindig este dobja haza magát.. és eléggé egyedül érzem magam:S
Azon gondolkoztam,hogy kihozok menhelyről egy kiskutyát vagy cicát..de nem tudom,hogy a kutyus bírná azt,hogy én reggel 7kor elmegyek és hazamegyek 3-4 körül..:S
Inkább kutyust szeretnék de ha a cica jobban bírja akkor cicát:)
Szerintetek?
Ha a kutya úgy van szoktatva, hogy leviszed reggel, délután és este, a sétával nem lesz gond. Sok dolgozó embernek van kutyája, ők is kb. így vannak távol otthonról, mint te.
A macska viszont kevésbé társasági lény, jobban elviselné, hogy délelőtt nincs vele senki.
30 éve vannak cicáim.egy augusztusi hajnalon a parkolóban talált kissé dermedt kb 8 hetes fekete kis ördöggel kezdődött, anno panelben.
minden reggel etetés,mindenki ment a dolgára, ovi, iskola, munkahelyek... és délután 4-kor újra etetés.a többi idő együtt a cicával, játék, hancúrozás.
a lényeg, hogy 7-8 órát, jóllakatva vígan elvannak egyedül is.
azóta már kertes házban lakunk, jelenleg 5 cicám van,
és teljesen természetes nekik, ha nem vagyunk itthon.
Ők döntenek kint, vagy bent szeretnének maradni.
De egy cicánál jobb a több cica:)))legalább kettő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!