Akinek kóborolt már el napokra olyan cicája, aki azelőtt sose, hogy viselte?
Egyszer volt el 4 napot. Szerintem véletlenül bezárhatták valami kerti tárolóba. De semmi baja sem lett.
Ismerősünknek építkezésen zárták be véletlenül a macskáját. Az csak hetekkel később lett meg, szerencsére neki sem lett baja.
Mindkettő ivartalanított kandúr.
Valahol fel voltam készülve rá, hogy elkalandozhat, de váratlanul ért. Rengeteg módszerrel próbálkoztunk, hogy telken belül tartsuk, és az elmúlt 3 évét úgy töltötte, hogy beválni látszott a trükk, amivel óránként bejön, így nem is juthat olyan messzire. Még lüke kölyökkorában számítottam arra, hogy pórul jár, meg is fogadtam, hogy akkor többé nem lesz kijárós macskám. De annyira veszettül tépte az ajtót, annyira nem tudtam lekötni odabenn, hogy engedtem neki.
És mennyire büszke voltam rá, hogy sikerült "megnevelni", hisz 3 éven át nem volt gond. Aztán most mégis. Az biztos, hogy ha visszatér, jobban fogok figyelni rá, kerüljön, amibe kerül.
Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat és történeteket!
Igen , tűnt el kandúr cicám többször is régen. Van amelyik hazajött egy év után, van amelyik sosem. Ezért fontos az ivartalanítás, akkor nem fognak kóborkodni.
Mióta elköltöztem csak ivartalan cicáim vannak és megvannak.
Mikor pici volt az egyik is eltűnt kitettem Facebookra és plakátoltam két nap múlva meglett.
De nálunk is vendégeskedik egy hete egy kan macska pedig nem etetjük mégsem megy haza, pedig már tudjuk ki a gazdi és vissza is vittük de ő inkább itt van.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!