Udvarba, kertbe bejárkáló macskák ellen van valami módszer?
A kerítés építés folyamatban van. Alatta felette nem tudnak majd bejönni, csak a szomszéd ótvar épületének vállmagasságban van a teteje. Azon tudnak közlekedni majd.
Komolyan azt csinálják, hogy átugranak, szarnak egyet utána mennek vissza. Jaa és az autó motorterében is jártak, a teteje meg néha össze van járkálva.
Én nem mérgezném le őket,azért az durva....
De kíváncsi lennék mi lenne ha például bármilyen állatom(ha lenne)átjárna a szomszédba fosni...Megnézném azért hogy állna a szájuk mondjuk🤭🤭Ivartalanítás alap szerintem mert annyi házi keverék macska van hogy az nem normális dolog.Nálunk is az van hogy a másik oldalról is be tud jönni nagy örömömre ja és a komposztot is bsztatja aminek még inkább örülni szoktam de ha a veteményes kertemet is tele fossa akkor már nem állok jót magamért és villanypásztor lesz minden irányból ha lehet mert én nem azért csinálgatom a kertem hogy más állata tele fertőzze mert utána kéne olvasni hogy mit tartalmaz a macska ürüléke
23! Én evtizedek óta tartok macskákat, de sosem kaptam el semmit. De tudom, hogy oltott, rendszeresen féreghajtott és nem kijárós állatok. És baromira fel tud húzni, amikor vakarászok a kertben és puszta kézzel belemarkolok a szarba vagy érzem azt a tömény macskahúgyszagot. Kesztyűvel sem kellemesebb, mert utána az is kuka.
Ezért javasoltam a kérdezőnek a villanypásztort, nálunk az bevált. Sajna csak tavaly a szezon után jött az ötlet, így jópár paradicsom és paprika letört mire megoldottam a problémát.
Igen.Az a megoldás.Én eddig úgy tudtam hogy nem szabad.Nem kell azt engedélyeztetni vagy hogy van ez?#24-es nem mindenki olyan mint te ez a baj.Nálunk aki ide csődíti a macskákat csak eteti őket és ennyi ez a gond.Őrületes a szapoulat is pffff🤦♂️🤦♂️Tavasz is itt van szóval gondolhatod
Vadidegen, kóbor, beteges, görcs, férges macskákat nem akarok az udvarban látni. Mindent telehugyoznak, telefosnak, a döglött madártól kezdve a kint hagyott szendvicsig mindent behordanak és otthagyják.
Úgyhogy teljesen jogosan vannak felháborodva az emberek. És akkor nem elég, hogy törvény sincs rájuk, meg ott vannak a macskás nők, még akkor sokan jajj szegény biztos éhes gondolatmenettel elkezdi etetni és odavonzani az összes többit a környéken.
A kutyásokat baszogatják mindnenért miközben a macskákból 10x akkora túlszaporulat van és nem állítja meg egy sima kerítés, a kutyával ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!