Van valami módszer arra, hogy egy süket kismacskát leszoktassunk a folyamatos, éles, idegesítő nyávogásról?
Nagyon cuki, imádom meg minden, de néha az agyamra megy. Mint egy kisgyerek aki állandóan azt kérdezi "Miééért?" :D
Ha eltűnök a szeme elől azért, ha meg ott vagyok azért ordít, hogy figyeljek rá (ami ugye nem mindig megoldható, egyéb dolgaim is vannak az ő dögönyözésén kívül...). Mivel nem hallja saját magát, nem elég, hogy be nem áll a szája, de sokszor artikulálatlan és eszméletlen hangos. Ilyen hangmagasságokat korábban csak akkor hallottam amikor összebalhézott két macsek.
Egészséges, voltam vele dokinál, aktív, eszméletlen szeretetéhes, de tényleg egy kis energiavámpír :D
6#
Ez nem rossz ötlet, csak tartok tőle, hogy nem fogja összerakni a dolgokat. A kaparófára sem tudom rászoktatni, mert állandóan a szőnyegnek esik neki, és hiába viszem át a kaparóhoz, és mutatom neki mit kéne csinálnia, kb kiröhög, meg bújik a kezemhez...
A naggyal könnyű dolgom volt, ha rákezdett csak odakiabáltam, hogy "micsinááááász!!!" és már ment is a dolgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!