Van valami módszer arra, hogy egy süket kismacskát leszoktassunk a folyamatos, éles, idegesítő nyávogásról?
Nagyon cuki, imádom meg minden, de néha az agyamra megy. Mint egy kisgyerek aki állandóan azt kérdezi "Miééért?" :D
Ha eltűnök a szeme elől azért, ha meg ott vagyok azért ordít, hogy figyeljek rá (ami ugye nem mindig megoldható, egyéb dolgaim is vannak az ő dögönyözésén kívül...). Mivel nem hallja saját magát, nem elég, hogy be nem áll a szája, de sokszor artikulálatlan és eszméletlen hangos. Ilyen hangmagasságokat korábban csak akkor hallottam amikor összebalhézott két macsek.
Egészséges, voltam vele dokinál, aktív, eszméletlen szeretetéhes, de tényleg egy kis energiavámpír :D
9# Van valami építő jellegű kommented is?
Van játéka, van macskabútor, én is játszom és foglalkozom vele amikor tehetem, van kutya akivel játszani szokott, van másik macska, van macskamentás párna, akvárium amit nézegethet, és lehet hogy kihagytam valamit. Örülök, hogy ilyen zseniálisan megállapítottad abból a pár mondatból amit írtam, hogy miattam unatkozik a macska :)
12#
Leírtam, hogy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!