Szerintetek létezhet humánus módszer a jelenlegi macska helyzet kezelésére?
Ivaros macskák szaladgálnak össze vissza szerte szét, azt esznek amit találnak vagy néha kapnak. Az állattartási kultúrát csak 1-2 normális ember emeli 0 fölé. Minden nőstény ellik amerre tud, közben elütött macskák hevernek az útszélén, elkapja őket egy kutya stb.
Tök átlagos város, tapasztalataim és mások bevallása szerint ez kb normális mindenhol Magyarországon.
2 éve mentek macskákat csapdázós módszerrel és aligha van eredménye pedig már túl vagyok kb a 23. Macskán is.
Amíg nincs változás, a mérgezésen kívül semmi nem állíthatja meg a folyamatot. Ti hogy vagytok vele?
Végre, nem vagyok egyedül ezzel. :D Sokan csak a kóbor kutyákkal foglalkoznak, mintha a macskák nem jelentenének gondot. Valamit nagyon kellene kezdeni velük.
Írom ezt úgy, hogy imádom a cicákat! Pont ezért nem értem, mikor jutunk már oda el, hogy a macska "tartása" nem abból áll, hogy szélnek eresztem a kertben, néha kiborítok neki egy kis tápot vagy kajamaradékot, és kész, ennyi, elmondom magamról hogy "van macskám".....
Ausztráliában ha jól tudom, már kezdik irtani a házimacskát csapdákkal, jó lenne ha nem jutnánk el odáig. :(
"alapvetően azokat a rágcsálókat fogyasztják, amelyeket még kevésbé szeretnél látni"
Igen, meg védett kisemlősöket, védett madarakat és védett hüllőket.
"Nem a te macskaid, miert foglalkozol veluk?" Mert szeretne változtatni ezen az állapoton. Ez, tudod, olyan mint önkénteskedni. Szeretne segíteni rajtuk. Belső indíttatás.
#Kérdező
"Ez nem elég. Csinálom már 2 éve és semmi haszna" Szerintem fogj össze azokkal, akiket még rajtad kívül érdekel a sorsuk. Írj FaceBook - posztokat, amíg valaki észreveszi. Kitartónak kell maradnod. Tudom, hogy fárasztó, mert évek óta csinálod, de ez az egyetlen esélyed!
A kérdező írta, hogy HUMÁNUS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!