Van valamilyen módszer arra, hogy az almom ne legyen annyira büdös? Szagtalanítási tippeket, vagy eszközöket tudtok ajánlani?
Egyszerű alomtálcánk van. Eléggé idegesít, hogy bűzlik tőle a lakásom. Nagyon megszeretnék szabadulni a kellemetlen illatoktól.
Nektek milyen módszer vállt be?
Nem tudom, hogy ezt most egy ember írta-e ki, vagy egy macska, mert arról ír a kérdező, hogy "...az alMOM ne legyen annyira..." tehát az "övé", szóval.. annyit mondanék, hogy én lecseréltem WC-re. Sokkal jobb, mert le lehet húzni, könnyebb takarítani meg minden. Esetleg a gazdádat kérd meg, hogy segítsen megmutatni a használatát.
Ha meg ember vagy, akkor azt tudom mondani, hogy ne almot használj, hanem WC-t.
Ötös: tényleg, most hogy így mondod, elég hülyén jött ki a kérdés😂😂 Végül is én vettem, szóval az enyém, az már más kérdés, hogy mire van felhasználva. 😀
Valószínűleg holnap veszek egy fedett alomtálcát, ahogy a kettes válaszoló javasolja.
Én eddig csak ezt a fajta almot vettem. Szerintetek ez rossz minőségű?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!