Udvarba, kertbe bejárkáló macskák ellen van valami módszer?
Kutya.
Tök mindegy mit csinálsz velük, megdobálod őket vagy bármi.. Ugyanúgy visszamennek amíg élnek.
A kutya mivel mindig ott van a kertben, amint átjönnének, el tudja üldözni őket.
Amúgy nem értem miért az a köcs.g aki a saját kertjében nem akar idegen állatot.
Nem azért vette x millióért a telket hogy a "felelősen tartott" utcára kibaxott tirpák muki macskája telefossa azt.
Ennyi erővel ha sz4rok egyet én is átdobhatnám a szomszédba. Ez nem normális dolog.
Macskabiztos kerítést meg nehogy már az csináljon akihez bejár a fosos. Több százezret fizessen csak azért mert egy buz1 nem bírja a telkén tartani az állatait..
Nekem van 2 benti macskám, de ennek ellenére baromira irritál, amikor beleszarnak a veteményesembe vagy összehugyozzák a hintaágyamat, lábtörlőmet stb. A kutyám macskabarát (úgy lett nevelve, hogy semmilyen állatot nem bántunk), ezért hacsak nem uszítom direktbe, nem zavarja el a macskákat.
Úgy oldottam meg, hogy a saját kerítésem fából van, az úgy van kialakítva, hogy semmi nem jön se ki se be. Viszont a szomszéd kerítése az a hagyományos filléres szar, ami alatt simán ki-be jàrkálnak a macskák. Vadásszák a kerti tóban a halakat, csesztetik a madarakat az etetőnél. Tavaly untam meg, amikor sorra letörögették a paradicsomjainkat a hempergéssel.
Én a kerítés aljához villanypásztort tettem végig, így azóta nem járkálnak át és nyugi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!