Tényleg igaz, hogy a konzerves macskakajákba mindenféle szemetet beledarálnak?
Írtad, hogy csontot nem adsz. Az baj, mert a kalcium nagyon fontos tápanyag. Ha szobacicák, akkor méginkább baj, mert nem tudják vadászattal kiegyensúlyozni a kosztot.
Egyébként az enyémnek most csináltam meg a marhahúsos trutyit. Szerintem istenkirály lett, de ez a félkegyelmű macska csak belenyalt, aztán sírva odébbállt. Nagyon hülye.
Amúgy disznóhúst/belsőséget azért ne adj nyersen, mert valami aujevszki vagy milyen vírus lehet benne, ami emberre nem veszélyes, de a macska feldobja tőle a talpát.
Nem tudom, nem ezt megfigyelve alakult-e ki némely közel-keleti vallásban a disznó evés tilalma...
Köszönöm, sokat segítettél! Ezentúl akkor így csinálom. :)
Az enyémek is most fognak majd enni kapni. :D
Csak szórakozik velem a macsek, hogy nem nyúl a nyers kajához, amikor elé teszem. Aztán suttyomban addig jár rá, amíg mind el nem fogy. Amióta nyers húst kap kommersz táp helyett, megszűnt a maradék, tányér mindig kinyalva :)
A receptet egyébként innen vettem: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!