Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Tényleg igaz, hogy a konzerves...

Tényleg igaz, hogy a konzerves macskakajákba mindenféle szemetet beledarálnak?

Figyelt kérdés
Egyre többször hallom ezt. :S És a száraz tápokkal mi a helyzet? Azokba is?
2010. aug. 13. 22:02
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
A disznóhúst pl. nem ennék meg, (csak a belsőségeket )csak a csirkét. Meg szoktak nekik főzni, de ők is annyira hozzá voltak szokva már a konzervhez, hogy nagyon nehéz volt az átállás. Ha meghallják, hogy akármilyen konzervet nyitok ki ,már ott visít az összes. :D
2010. aug. 14. 12:47
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Írtad, hogy csontot nem adsz. Az baj, mert a kalcium nagyon fontos tápanyag. Ha szobacicák, akkor méginkább baj, mert nem tudják vadászattal kiegyensúlyozni a kosztot.

Egyébként az enyémnek most csináltam meg a marhahúsos trutyit. Szerintem istenkirály lett, de ez a félkegyelmű macska csak belenyalt, aztán sírva odébbállt. Nagyon hülye.

2010. aug. 14. 14:52
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy disznóhúst/belsőséget azért ne adj nyersen, mert valami aujevszki vagy milyen vírus lehet benne, ami emberre nem veszélyes, de a macska feldobja tőle a talpát.

Nem tudom, nem ezt megfigyelve alakult-e ki némely közel-keleti vallásban a disznó evés tilalma...

2010. aug. 14. 15:04
 24/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm, sokat segítettél! Ezentúl akkor így csinálom. :)

Az enyémek is most fognak majd enni kapni. :D

2010. aug. 14. 15:58
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Az én macskám meg vadászni jár.
2010. aug. 14. 16:28
 26/27 anonim ***** válasza:

Csak szórakozik velem a macsek, hogy nem nyúl a nyers kajához, amikor elé teszem. Aztán suttyomban addig jár rá, amíg mind el nem fogy. Amióta nyers húst kap kommersz táp helyett, megszűnt a maradék, tányér mindig kinyalva :)

A receptet egyébként innen vettem: [link]

2010. aug. 16. 09:28
 27/27 A kérdező kommentje:
De jó, köszi! :) Az enyémek sokkal szebbek, amióta nem tápot kapnak, meg elevenebbek is. Most is követelik a reggelit. :D
2010. aug. 16. 10:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!