Tényleg igaz, hogy a konzerves macskakajákba mindenféle szemetet beledarálnak?
Persze. Miért, szerinted tiszta husi van benne?
van abban csont, bőr, toll, színezék, ízfokozó, tartósító, rengeteg fűszer és só, a többibe bele se gondolok.....
egyszer tescos virslit vettünk a szilveszteri bulira, az egyikben egy egész csirketoll volt........ezek után a macska/kutya kajákban szerinted mi van....?
Ja és ugye a konzervre is ráírják, hogy gabonaszármazékot tartalmaz (gondolom a nagy rész az) pedig a cica húsevő.
a "virslis" voltam
Azért ez durva. Őket nem ellenőrzik?
Nem finnyáskodom, csak szeretem tudni, hogy mit veszek meg. :D És enyhén szólva pofátlanság, hogy hirdetik a cicakajákat, hogy az milyen jó meg minden, te jó szívvel adod a cicádnak, ő meg is eszi, mert ízesítik, aztán közben meg minden féle sz.r van benne. :(
Mostanában egyre többször inkább husit kapnak, vesét, néha májat, csirkeaprólékot, mert én is rájöttem, hogy kb. ugyanannyira jön ki nekik árban, mint a konzerv.
Köszi a válaszokat, mindenkit felpontoztam!
igaaaz
hajajaj
meg
hujujuj
diákmunkán voltam ilyen gyárban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!