Mit tegyek hogy ne fázzon kint?
Figyelt kérdés
Kb.egy féléves kiscicáról van szó, sima házi keverék.
Kint van és van neki egy kosara abba pedig 3 pléd és ennyi.
Most karton dobozt akarunk hozni abba pedig szénát.
Ez elég lesz? Fázni fog? Ha igen akkor mibe "helyezzük" el télire?
2020. nov. 10. 19:26
11/28 A kérdező kommentje:
A kutya maradékát kapja, odaadni próbáltuk nem kell senkinek, és egyébként csak ideszokott cica.
2020. nov. 10. 20:23
12/28 anonim válasza:
Face csoportokban osszatok hogy elvihető , fedett helyen legyen a kosara de a dobozba legyen sok szalma száraz falevel , vagy hungarocel és pléd , oda bemászik ...
13/28 anonim válasza:
A kutya maradéka?
Tudjátok mi kell egy macskának? Főleg egy fejlődésben lévőnek?
Azonnal keressetek neki gazdát mert az az állat szenved és soha többet ne vegyétek magatokhoz macskát
14/28 anonim válasza:
Kutyák létszámát is csökkentsétek . Jobb ha kevesebb van de minőségi tartásban .
15/28 anonim válasza:
Macskák stapabíróak, keverék kinti cica megszokja. Engem lebactak itt a karton doboz+széna kombó miatt.
16/28 A kérdező kommentje:
A kutyák jól vannak tartva, ivartalanítva vannak, tápot esznek, oltás chip stb.
Egyébként leírtam hogy próbáltunk gazdit keresni!
2020. nov. 10. 20:35
17/28 A kérdező kommentje:
Én beakartam hozni, mondtam hogy fizetem az oltast felszerelest ivartalanítast.
De azt mondta hogy igy is tul sok allat van a házba
2020. nov. 10. 20:38
18/28 anonim válasza:
Szélvédett, kevésbé nyírkos helyen egy doboz, benne szalma/ruha darab van nálunk én írtam a 16-ost. 2 hónapja tettem fel a kérdést itt, hogy elég e neki ez a ház. Olyan oltást kaptam, mint még sosem. Megcsináltam kb fél cm karton, rá egy lábtörlő és belül egy pamut pizsama. Annyira bemelegíti a cica, h langyos a ház fala is kb. Természetesen nem nagy ajtót vágtam rá és azon belül is van egy kanyar, ahol a macska elfér de a hideg nem közvetlenül befele jön az ajtaján a doboznak. Igaz a teraszon van, ami nyitott nagyjából, de egész este bent alszik a macska. Napközben meg felalá mászkál kint, nem szoba cica és sokkal boldogabnak látom őt egésznap kint, mint egyes macskákat. Illetve még megköveznek itt ha whiskast is adsz a macskádnak, a cba-s macskaeledel meg akasztófa vagy golyó általi halál. Kb az az érzésem, h nem láttak még falun macskát. Nem véletlen van 9 életük.
20/28 anonim válasza:
Fontos, hogy a "háza" ne ázzon be, legyen olyan a tér amit a testhöjével be tud füteni, legyen annyi rongy, takaro, hogy mindig be tudjon kuckozni. Ha ez megvan akkor már csak etetni kell és kész a boldog macska. Ne hallgass azokra akik szerint a lakásba bezárt macskának van jo dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!