Ágyban fekvő kinti-bentinél, milyen óvintézkedések tegyek?
Cickány imád velem aludni, reggel mindig megpuszil mikor bejön. Engedem, de nem sxeretnék elkapni sem semmit. Tiszta mocsok az ágyis állandóan, de szeretek vele aludni.
Féregteleníteni milyen időközönként kellene? Mit szoktatok?
Kefélgetni is szoktam, ne hullasson annyit, de megver érte 😂
Bolhairtót érdemes most is adni neki, lehetnek még bolhàk, vagy télre nem nagyon?
Valamit még tudok tenni?
Apáék nem engedik, hogy ittbent aludjon. Meghát falun szeret kijárni. Nyáron be se jönnek, most húzózkodtak be.
Amúgy lehetne csak kinti, de beszoktatták már.
Most is itt döglik a plüss maci ölében, nincs szívem kihajítani.
2-es vagyok. Össze-vissza írkálsz, saját magadnak is ellentmondásba keveredve. Elhiszem, hogy szereted a macskádat, de olvasd vissza, amiket eddig leírtál... Valahogy nem stimmel. Nem részletezem, mert ahhoz nincs kedvem, de engedik, nem engedik, reggel megpuszil, mikor bejön, vele alszol, imádsz vele aludni, közben meg most hívták be a szüleid, mert hideg van.
Azt tudod tenni, hogy tartsd normális körülmények között, és ami a legfőbb, ne engedd az ágyadba hót koszosan szerencsétlen Cickányt.
Úgy nemengedik, hogy itt bent aludjon, hogy éjszakára is, azaz benti legywn csak.
Mindegy is, már erre lett rászoktatva.
Nem pontoztam senkit!
Hát tényleg igaz... De alapból szép tiszta a Cickány, csak a szája büdi.
Jó, ötlet ez. Ezentúl tapimosás lett mielőtt beugorhat. Ezért kefélem is, hogy ne legyen tele macskaszőrrel az ágy, hasznos dolog.
De amúgy tényleg milyen oltások kellenek nekicés hányszor féregtelenítetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!