Ivartalnított kandúr fiam nagyon verekedős, neveletlen, mit tegyek vele?
4 hónapisan herélték, mist 3 éves.
Megveri a tesóit, a napi program, hogy eljár megmutatni a szimszéd 8 macskájának, hogy ki a főnök. Legyen egy kis szórakozása, a területének tartja. Minden nap bemutatkozik az alattvalóknak.
Neki megy a kutyálnak is, nem igazán fél, tudják meg ki az úr.
Ami a legfájóbb, megver engem is, ha nem tetszik valami.
Azt hiszi ő ház ura, a főmacska, a környék császára és így is viselkedik.
Hatalmas, erős, csontos, 7 kilós cica, van is alapja.
Hogyan neveljem meg, hogy velem ne legyen ilyen? Próbáktam viccesen, de nagyon komoly.
hát igazából sehogy, max kajával tudod "kicsit" hozzád szelídíteni, nekem 3 kandúrom van, a herélt, most lesz 8 hónapos, nagyon kis emberbarát, a kettő fogadott, az egyik picit antiszociális, őt sokat bántották kis korában azért félénk, a harmadik fogadott pedig egy fekete ördög, ő is ilyen mit a tiéd, nagyon határozott erős magabiztos, kb 1 éves lehet.. őt sem lehet nagyon fékezni a másik kettőnek simán parancsol, kajáláskor szinte morog rájuk, sőt átmegy a szomszéd(ok)ba kaját lopni a többitől, múltkor egy akkora patkányt marcangolt szét mint kb ő. ja igen, én is ha felvettem volt hogy bele karmolt a képembe, csak egyszer, de hatásosan... öntörvényű, én már próbáltam szelídíteni (kb fél éve van nálam ) jobban hatni rá de nem lehet,
szerintem ez macska függő.
de egyébként nem vad, nem "idegbeteg" rengetegszer jön utánam, mellettem , vagy épp kiváncsiskodik hogy mit csinálok,
csak nem szereti nagyon ha felveszik,
Vagány... :)
mint ha csak az enyémet látnám kisebben, ( a nézése mindent elárul.. :)
Csalóka a kép, nagyon nagy.
Ugye hogy???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!