Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Melyik macska fajta illene a...

Melyik macska fajta illene a személyiségemhez?

Figyelt kérdés
Jelenleg próbálok rájönni, melyik macska fajta passzolna hozzám. Imádom a macskákat és hamarosan szeretnék egyet venni. Menhelyről meg ilyen ingyen cica csoportokból nem szeretnék hozni egyéb okok miatt, remélem ezért nem köveztek meg. Olyan cica kellene ami szereti ha az ember ölelgeti, simogatja, meg olyan nyugis, néha persze játékos de nem durván. Én leginkább itthon ülős típus vagyok és sok időt töltenék vele. Fizetnék érte bármennyit az ára nem számítana, mellé persze tudom kellenek majd az alpavető felszererlések is, de nem probléma. Melyik ajánlott benti tartásra a fiú vagy lány, ez számít valamit amúgy? Ha esetleg ilyen kiállításon vennék ott lehet szobatiszta macskát találni? Vagy hol ajánlott macsakát venni ahol elmondják a macska múltját is? Milyen macska fajtát ajánlotok nekem?

2020. okt. 26. 22:47
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
58%
De minek? :D Ha normális helyről veszed a fajta macska is teljesen egészséges, sokáig él
2020. okt. 27. 13:47
 42/42 Raven :) válasza:
60%
Én csak azért említettem meg a menhelyet, mert ott is lehet jó macskát kapni és nem muszáj milliókat költeni rá. :) Semmi bűntudatkeltésről nem volt szó. Az örökbefogadás nem hülyeség, de te döntésed, ha 100% fajtiszta cicát akarsz. Én csak személyes tapasztalatot mondtam. ^^
2020. okt. 27. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!