Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Melyik macska fajta illene a...

Melyik macska fajta illene a személyiségemhez?

Figyelt kérdés
Jelenleg próbálok rájönni, melyik macska fajta passzolna hozzám. Imádom a macskákat és hamarosan szeretnék egyet venni. Menhelyről meg ilyen ingyen cica csoportokból nem szeretnék hozni egyéb okok miatt, remélem ezért nem köveztek meg. Olyan cica kellene ami szereti ha az ember ölelgeti, simogatja, meg olyan nyugis, néha persze játékos de nem durván. Én leginkább itthon ülős típus vagyok és sok időt töltenék vele. Fizetnék érte bármennyit az ára nem számítana, mellé persze tudom kellenek majd az alpavető felszererlések is, de nem probléma. Melyik ajánlott benti tartásra a fiú vagy lány, ez számít valamit amúgy? Ha esetleg ilyen kiállításon vennék ott lehet szobatiszta macskát találni? Vagy hol ajánlott macsakát venni ahol elmondják a macska múltját is? Milyen macska fajtát ajánlotok nekem?

2020. okt. 26. 22:47
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
56%
Nekem egyszer volt fajmacskám, tenyésztőtől, de állandóan beteg volt szerencsétlen, sok súlyos baja volt sorozatban, meg a létező összes allergia, soha többé. Csak erős parasztmacskánk volt már utána, nem túltenyésztett, kívül szép, de belül genetikai selejt.
2020. okt. 27. 02:48
 12/42 A kérdező kommentje:

13.nem jól hangzik :/

hol érdemes akkor macskát venni ami tuti nem beteg, nics rejtett betegsége stb?

2020. okt. 27. 02:51
 13/42 anonim ***** válasza:
83%
A Maine Coon békés nyugodt macskafajta, ln azt ajánlom.
2020. okt. 27. 03:49
 14/42 anonim ***** válasza:
74%

11 a macsaüka színe a kegkevlsbé sem határozza meg a macska személyiségét.

Ne etesd hülyeséggel a népet.

2020. okt. 27. 03:52
 15/42 A kérdező kommentje:

main coont nézegettem meg a ragdollt,

bár a 2 mellett nem tudok dönteni :D. meg a perzsa is tetszk

2020. okt. 27. 03:53
 16/42 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom mások hogy vannak vele, de az én main coonom nagyon lusta. Lehet simogatni, felemelni, de nem játékos sajnos. Én a brit macskákat ajánlom. Szociálisak, játékosak, de nem hiperaktívok.
2020. okt. 27. 04:35
 17/42 anonim válasza:
47%
Le sem írtad a személyiségedet. Az hogy otthon ülős vagy, az nem az.
2020. okt. 27. 05:49
 18/42 anonim ***** válasza:
10%
#11 vagyok. A lepontozók azért megírhatnák mivel nem értettek egyet. Az ok, hogy a fogalmazás nem megy, de hogy a szövegértés se. Na mindegy, érdekes lett ez a fórum.
2020. okt. 27. 06:09
 19/42 anonim ***** válasza:
35%
11 vagyok megint. #16 látom a szövegértés neked nem megy. SAJÁT TAPASZTALAT.
2020. okt. 27. 06:11
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Én macskakiállításon találtam meg a tenyésztőt, akinek egy későbbi almából vettem a fehér perzsámat, aki egy tünemény. Amúgy sokan kifejezetten eladásra visznek oda kölyköket, őket meg lehet venni, ha nem, akkor egy későbbi alomra lehet lecsapni. Olyan tenyésztőt keress, akinél a szerződésben garantálják a cica egészségét, és szűrik a szülőket genetikai betegségekre.
2020. okt. 27. 06:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!