Mit tegyek a cicámmal, hogy ne hordja haza az élő verebeket?
Tudom,hogya cicák hoznak ételt a gazdijuknak, mert úgy gondolják a gazdi éhezik. De nőstény macsekom élve hozza haza a verébfiókákat. Volt hogy olyat hozott aki nem rég kelt ki a tojásból, szeme csukva volt és teljesen kopasz volt. Van mikor olyan aki még fióka és csak csapdosni tud a szárnyával.
A macskám kinti-benti de jobb szeret kint lézengeni. Volt egy régi orgonabokrunk azt írtottuk ki és a gallyakat hagytam kiszáradni, láttam odaköltöztek a verebek gondoltam hagyom akkor a gallyakat, nem égetem el....de így nem tudom mi legyen. Valami ötlet?
28
honnan tudnám, hogy van gazdája vagy nincs?
gondolom nincs felelős gazdája, mert az állatvédelmi törvény szerint az állatot a telekhatáron belül kell tartani.
mivel ennek nem tett eleget, így nem tart rá igényt.
"Meg amúgy is, egy ártatlan életet mért akarsz elvenni ?"
aham , ártatlan tömeggyilkos
"Nem a macska hibája az, hogy a gazdája nem foglalkozik vele"
ja, akkor biztos én vagyok a hibás
léteznek nem működő riasztók is, de hatásosak is
a mérgek milyen más állatokat ölnek meg?
keserű ízanyag van bekeverve, amit csak a rágcsálók esznek meg, mert nem érzik.
"Egy macska meg ok nélkül nem pisálja teli a teraszod."
ja persze megvan rá az oka: megjelöli a területét
de mivel nem fizet albérletet így nem gondolom jogosnak a követelését.
Tök érdekes, a kutyás rovatban habzó szájjal ért egyet mindenki, hogy a kutya manapság nem bioriasztó, nem arra kell venni, hogy őrizze a házat, mert társállat, szar neki kibszva az udvarra, vegyen helyette riasztót és kamerát a delikvens.
A macska egérfogása pont ugyanez a szitu. Csak éppen valamiért a macskákra nem vonatkozik az az elfogadás és társállatként kezelés, mint a kutyára. Elég baj ez.
33
Nem csak a bromadiolon létezik, hanem már brodifakum hatóanyagú készítményeket is használnak.
Szóval van megoldás.
De ha arra is lesz jelentős rezisztencia, akkor majd kitalálnak egy újabb szert.
Hogy tanyán, falun vannak szabadon macskák, az nekem nem annyira fáj.
Ott még lehet több hasznuk, mint káruk.
De itt Budapesten, ahol nincs haszonállattartás, gyakorlatilag több macska van, a kertemben mint a rágcsáló (úgy, hogy nincs macskám).
Mekkora pockok vannak, arra?
Még a patkánycsapda se fogja meg őket?
A jobb oldali a hagyományos egércsapda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!