Mit tegyek a cicámmal, hogy ne hordja haza az élő verebeket?
Tudom,hogya cicák hoznak ételt a gazdijuknak, mert úgy gondolják a gazdi éhezik. De nőstény macsekom élve hozza haza a verébfiókákat. Volt hogy olyat hozott aki nem rég kelt ki a tojásból, szeme csukva volt és teljesen kopasz volt. Van mikor olyan aki még fióka és csak csapdosni tud a szárnyával.
A macskám kinti-benti de jobb szeret kint lézengeni. Volt egy régi orgonabokrunk azt írtottuk ki és a gallyakat hagytam kiszáradni, láttam odaköltöztek a verebek gondoltam hagyom akkor a gallyakat, nem égetem el....de így nem tudom mi legyen. Valami ötlet?
Esetleg ha tennél a nyakába csilingelős nyakörvet ?
Akkor a nagyobb madarakat nemtudná megfogni
7,
képzeld el, hogy egy védett énekesmadár vagy és megesz egy macska puszta szórakozásból az egész családoddal együtt!
8, ezért nem hagyjuk szabadon kóborolni a miniragadozót. Lehet abba a kertbe kifutót is építeni, cicaajtóval oda is akkor jár ki, amikor akar, lehet kinti-benti, ha az a szíve vágya gazdi szerint, ellenben a verébfészket csak a hálón túlról kémlelheti.
Persze ehhez foglalkozni kell a macskával, egyszerűbb rávágni, hogy ő kint szeret lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!