Mit tegyek a cicámmal, hogy ne hordja haza az élő verebeket?
Tudom,hogya cicák hoznak ételt a gazdijuknak, mert úgy gondolják a gazdi éhezik. De nőstény macsekom élve hozza haza a verébfiókákat. Volt hogy olyat hozott aki nem rég kelt ki a tojásból, szeme csukva volt és teljesen kopasz volt. Van mikor olyan aki még fióka és csak csapdosni tud a szárnyával.
A macskám kinti-benti de jobb szeret kint lézengeni. Volt egy régi orgonabokrunk azt írtottuk ki és a gallyakat hagytam kiszáradni, láttam odaköltöztek a verebek gondoltam hagyom akkor a gallyakat, nem égetem el....de így nem tudom mi legyen. Valami ötlet?
9, 11
igen az lenne a legjobb mindenkinek.
10
a macska nem a természet része, egy db állatot sem lenne szabad levadásznia!
Mikor egy kutya megöl egy területére tévedő macskát, akkor megy a sopánkodás, de ha a macska kiírtja az őshonos madár, gyíkfaunát, akkor annyival el van intézve a dolog, hogy "nem lehet bezárni, mert szeret kint barangolni".
Már pedig a macska az nem benti állat. Az már más tészta, hogy ha valaki bent akarja tartani.
Én nem vagyok a benti tartásnak a híve, nem akarom őt elzárni a külvilágtól.
Ki-be hárhat nálunk a macska kénye-kedve szerint.
Örülök neki, hogy nálatok bent van a macska, de nem kötelező mindenkinek bent tartania.
(A macska kifutóba meg szintén bevan zárva, nemtud szabadon mászkálni és nemtudja felfedezni a kint lévő dolgokat)
15 eddig még nem jártam a macskás kategóriában, így valakivel összekeversz
de valóban utálom őket
-teleszarják a kertem, rostált virágföldem, amiben kézzel nyúlkálok cserepezéskor
-a teraszon minden macskahúgy szagú
-a gyíkokat mind levadászták a kertben, a madarakat, elsősorban feketerigó fiókákat szintén
olvass egy kicsit a cirmiről
14, A macska HÁZIállat. Ha kibszod, hogy menjen, amerre lát, akkor kóbor állatnak minősül. Abból is kártékony fajtának.
És de, kötelező mindenkinek a saját telkén belül tartania, ugyanis ezt írja elő az állatvédelmi törvény.
Azért hozza élve, mert meg akar tanítani téged vadászni.
És igen, a macska vadász, szóval vagy tényleg bent tartod (az enyém is kijár, szerencsére nem túl gyakran hozott eddig ajándékot, pár egér, meg egy madár, ami a szomszéd szerint alapban döglött volt, cica behozta nekem a nappaliba..
Mióta látta/hallotta, hogy hogyan reagáltam az ágyamra kedvesen elhelyezett döglött egérré, több ajándékot nem hozott :) szegénykém, látszott rajta, hogy nem érti, miért nem örülök neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!