Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek a cicámmal, hogy...

Mit tegyek a cicámmal, hogy ne hordja haza az élő verebeket?

Figyelt kérdés

Tudom,hogya cicák hoznak ételt a gazdijuknak, mert úgy gondolják a gazdi éhezik. De nőstény macsekom élve hozza haza a verébfiókákat. Volt hogy olyat hozott aki nem rég kelt ki a tojásból, szeme csukva volt és teljesen kopasz volt. Van mikor olyan aki még fióka és csak csapdosni tud a szárnyával.

A macskám kinti-benti de jobb szeret kint lézengeni. Volt egy régi orgonabokrunk azt írtottuk ki és a gallyakat hagytam kiszáradni, láttam odaköltöztek a verebek gondoltam hagyom akkor a gallyakat, nem égetem el....de így nem tudom mi legyen. Valami ötlet?

2020. júl. 29. 08:42
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
65%
Cicaálló kerítés. Amin a cica nem tud kimenni
2020. júl. 29. 11:28
 12/34 anonim ***** válasza:
32%

9, 11

igen az lenne a legjobb mindenkinek.

10

a macska nem a természet része, egy db állatot sem lenne szabad levadásznia!

Mikor egy kutya megöl egy területére tévedő macskát, akkor megy a sopánkodás, de ha a macska kiírtja az őshonos madár, gyíkfaunát, akkor annyival el van intézve a dolog, hogy "nem lehet bezárni, mert szeret kint barangolni".

2020. júl. 29. 11:37
 13/34 anonim ***** válasza:
51%
Isten se tudja miért pontozzák le a normális válaszolókat. A macskát nem kellene kint tartani. Ugye tudod hogy a verebek védettek? És ha verebeket hoz haza akkor nyilván többet is fogott ,darabonkénti értéke:25.000Ft nem tudom mit szólnàl ahhoz hogyha valaki felnyomna,hm? És senkinek nem kell itt az agyát játszani"jaaaj a macska kinti állat". Nem. Ha valaki akar macskát legyen hozzá elég nagy benti tere. Egyébként meg ha csak egérfogásra van, olcsóbb egy nagy tàlba kirakni növényi olajat abba bele is fulladnak mert nem tudnak kimászni.
2020. júl. 29. 11:59
 14/34 Lena7 ***** válasza:
34%

Már pedig a macska az nem benti állat. Az már más tészta, hogy ha valaki bent akarja tartani.

Én nem vagyok a benti tartásnak a híve, nem akarom őt elzárni a külvilágtól.

Ki-be hárhat nálunk a macska kénye-kedve szerint.

Örülök neki, hogy nálatok bent van a macska, de nem kötelező mindenkinek bent tartania.

(A macska kifutóba meg szintén bevan zárva, nemtud szabadon mászkálni és nemtudja felfedezni a kint lévő dolgokat)

2020. júl. 29. 12:19
 15/34 anonim ***** válasza:
70%
Persze cirmike miatt halnak ki a madarak, gyíkok 😁 nagyon utálhatod a macskákat, mert ezt szinte minden macskás kérdéshez odaírod.
2020. júl. 29. 12:29
 16/34 anonim ***** válasza:
16%

15 eddig még nem jártam a macskás kategóriában, így valakivel összekeversz

de valóban utálom őket

-teleszarják a kertem, rostált virágföldem, amiben kézzel nyúlkálok cserepezéskor

-a teraszon minden macskahúgy szagú

-a gyíkokat mind levadászták a kertben, a madarakat, elsősorban feketerigó fiókákat szintén

olvass egy kicsit a cirmiről

[link]

2020. júl. 29. 13:06
 17/34 anonim ***** válasza:
19%
2020. júl. 29. 13:13
 18/34 anonim ***** válasza:
64%

14, A macska HÁZIállat. Ha kibszod, hogy menjen, amerre lát, akkor kóbor állatnak minősül. Abból is kártékony fajtának.

És de, kötelező mindenkinek a saját telkén belül tartania, ugyanis ezt írja elő az állatvédelmi törvény.

2020. júl. 29. 13:39
 19/34 anonim ***** válasza:
50%
Ajándékba hozza neked, köszönd meg.
2020. júl. 29. 20:38
 20/34 anonim ***** válasza:
63%

Azért hozza élve, mert meg akar tanítani téged vadászni.

És igen, a macska vadász, szóval vagy tényleg bent tartod (az enyém is kijár, szerencsére nem túl gyakran hozott eddig ajándékot, pár egér, meg egy madár, ami a szomszéd szerint alapban döglött volt, cica behozta nekem a nappaliba..

Mióta látta/hallotta, hogy hogyan reagáltam az ágyamra kedvesen elhelyezett döglött egérré, több ajándékot nem hozott :) szegénykém, látszott rajta, hogy nem érti, miért nem örülök neki :)

2020. júl. 29. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!