Elment a cicám, haza fog jönni?
Visszamehet, főleg ha bizonytalannak érzi magát már, meg rájön, hogy már elfog keveredni. Mindenkép a hangját fogod hallani, mert fog sírni utánad, ha rájön, hogy eltévedt.
Viszont én attól félek, hogy valaki felvette, vagy bezárta.
Nekünk is volt, hogy bezárogatta a szomszéd és akkor jöttem rá, amikor sokadjára csak akkor jött elő mindig a hívásra és ugyanabból az irányból, amikor hallottam a kapu meg ajtó nyitódást a szomszédtól. Le is tisztáztam vele, hogy jobb ha nem csinálja, mert enyhén szólva a szememfénye a macska.
Három hónaposan még a kinti macskát sem kezdjük el kiszoktatni, mert túl fiatal hozzá, úgyhogy a kertes házunk van sem kifogás (amúgy sem).
Úgyhogy igen, simáb elkeveredhetett, nem talál haza, elkapta valami vagy valaki. Jobb esetben befogadta valaki.
3-as vagyok.
Jelzem 2 éves macska, szóval nem kizárt, hogy a kicsit bezárják akár.
Nekünk amikor kiszökött a macska először akkor három napig haza se jött
Aztán három nap után az árokban ült és onnan leste a bejárati ajtót és amint meglátott odarohant és óriási nyávogással közölte, hogy be akar jönni
Azóta is ki szokott szőkni néha de mindig visszajön
De idegeskedj, pár napig lehet, hogy távol lesz ha majd éhes meg szomjas lesz akkor vissza fog menni
Egyébként a macskák elég félősek és csak fokozatosan fedezik fel környezetüket tehát szerintem túl messzire nem mehetett el,így először ott bujkál az valamelyik árokban vagy bokorban vagy fa alatt
Várj egy pár napot majd visszajön ha éhes meg szomjas lesz, rakjál ki neki eledelt és vizet
Ha viszont több mint egy hétnél tovább nem jön vissza akkor el lehet kezdeni aggódni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!