Mi történhetett vele? Mi lehetett a baja?
Régebben volt egy cicám, 5 éves volt. Sokszor elcsavargott de 2 napon belül mindig hazajött. Nyáron 3 napra eltűnt, előtte is alig evett (de nem tulajdonítottam ennek nagyobb figyelmet, mert nyáron mindig kevesebbet evett). Aztán amikor hazajött a pofijának az egyik oldala fel volt dagadva és büdös volt a szája. Anyával megnéztük, az egyik foga le volt törve és mozgott. Éppen csak hogy hozzá értünk és kiesett. Azt hittük utána minden rendben lesz, de a szája kezdett kilyukadni. Lényegében a macska élve rohadt. Nagyon büdös volt és kb az egyik szemét se tudta már kinyitni. Apa nem engedte hogy elvigyük állatorvoshoz, amúgy is sajnálta a pénzt mindenre (mint most).
Ez az egész kb 8 nap alatt zajlott le. A cica végül egyik reggel nem jött haza. Azóta se tudom mi lett vele.
16/L
11/12
Tisztába vagyok vele.
Tehát apuka terrorban tartja a családot.
És tűritek. Én már rég léptem volna a gyerekemmel együtt külön, inkább nevelném egyedül, mint ilyen féreg mellett.
Azokat a cicákat pedig ajándékozd el.
Miért ne tettem volna fel?
Nem volt semmi pénzem. Könyörögtem hogy vigyük el. De nem érdekelte:)
Dehogy csinált ő semmit sem. Gondolom még az sem jutott eszedbe, hogy mondjuk ismerősökhöz, barátokhoz fordulj, hogy segítsenek most az egyszer ki téged/titeket.
Te sem vagy különb az apádnál. Egy kis akadályba ütköztél, és máris feladtad, és úgy teszel, mint aki annyira próbált minél többet tenni a macskáért. Közben az meg szenvedett. Igazából szépen részt vettél egy állatkínzásban.
Jujj de vicces az a szmájli, hahahaha, tényleg vicces és mókás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!