Mi történhetett és mi lehetett volna? (Halál. )
Simán szerezhetett belső vérzést, ami még külső segítséggel sem igazán legyőzhető, ha olyan durva.
15 perc alatt egy állatorvos sem ért volna ki, igazából menthetetlen volt.
Erdekes,h az en kutyam nem szokik ki. Ugy zard be a lakasba,hogy ne szokjon ki. Ha az en kutyam megy mas teruletere,ott is halal var ra. A teruletvedelem termeszetes dolog. Erre keklett volna megtanitani a kutyad.
Remelem a kovetkezot nem engeded az utcan boklaszni egyedul.
A halala miattad tortent,nem a szomszed kutyai miatt.
Az en kutyamat egy masik harapta meg,amikor beteg es oreg volt,az utcan porazon. Egy alkoholista csoves pulija. 10 percen belul meghalt. O is belso verzest szenvedhetett.
Hát, területvédelem ide, ösztön oda, az én kutyáim szocializáltak, és a kert az ÉN területem! Majd én védem, ha akarom. Bárki bejöhet, és ez így van rendjén.
Az őrzésre ott a riasztó!
Ott a hiba,hogy egy csivavát miért hagytok kint az udvaron ??? :O
Főleg ha a kerítés se jó.
Valószínűleg a ráncigálásban sérültek a belső szervek, ami után belső vérzés alakult ki. Tulaj meg bakker ki rakja a frissen megtépett kiskutyát az utcára. Hát no comment ez is... De valószínűleg már menthetetlen lett volna így is úgy is szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!