Vajon most mi történhetett velem. Vetélés lehetett? Vagy simán csak felfázásos és menstruáció? Esetleg Más okból nem a szokott módon menstruáltam?
Ez csak önámítás. Ha volt is egy kémiai terhességed, akkor mi van? Kb minden nő átesik rajta a tudta nélkül.
Egyébként meg ne keresd a jeleket, mert mindig fogsz találni, és hamar bele fogsz fáradni lelkileg.
Mi két három hónapig rágtuk a baba témát, hogy mikor vágjunk bele komolyan. De ekkor már csak megszakítással "védekeztünk", mert úgy voltunk vele, hogy ha így is összejön, az sem baj. Mind a 2-3 hónapban ugyanilyen ökörségeket képzeltem be. Persze én nem jöttem vele gyk-ra, sőt nem is mondtam senkinek, de én is érezni véltem pl a beágyazódást. Aztán mikor megjött akkor mondjuk rögtön el is engedtem a témát. Függetlenül az állagától. Ugyanis nem minden ciklus egyforma.
Aztán belevágtunk élesben, és már kicsit sem figyeltem a testem, hiszen első hónapban úgy sem jön össze. Aztán mégis... :)
28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!