Kimaradt a menstrúációm. Mi történhetett?
Figyelt kérdés
Utoljára áprilisban volt meg, azóta májusban nem és a júniusi se jött meg. Fogytam 54 kg-ról 50-re, de nem éheztem 2000 kcal megvolt, csak minőségi tápanyagokból és heti 3-4 alkalommal futni voltam 10 kilométert.
13/l
2017. jún. 16. 17:57
1/7 anonim válasza:
Fiatal vagy még nagyon, előfordulhat még a kimaradás.
2/7 A kérdező kommentje:
de már rendszeresen ment 2 éve
2017. jún. 16. 18:54
3/7 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek 9 (!) hónapig nem volt.
Barátnőmnek 5 hónapig nem volt.
Több év kell ahhoz, hogy normálisan beáljon.
4/7 anonim válasza:
13 évesen ez nem csoda. Főleg úgy, hogy fogytál is. Adj pár hónapot a szervezetednek.
20N
5/7 anonim válasza:
Nem akarok veszekedni meg semmi, csak úgy bírom, hogy a kis 12-13 éves kislányok ehhez hasonló kérdéseket írnak ki.
Nem egyszerűbb lenne anyut/nővért megkérdezni, vagy egy felnőttet, nem egyből idefordulni. Minket 6. osztályban felvilágosítottak erről, hogy mi a yzitu a menstruációval, nem ide küldtek.
6/7 anonim válasza:
Előzőnek: nem mindenki tudja vagy meri megkérdezni, van, akinek könnyebb anonim módon intézni ezt. És rengeteg suliban semmiféle felvilágosítás nincs, nekem se volt anno.
7/7 anonim válasza:
6 hónap kimaradás a korodban még normálisnak tekinthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!