Történhetett így "baj"?
Okt.22én voltam együtt egy fiúval védekeztünk óvszerrel,de az óvszert sötétben 1 kézzel húzta fel,de nem szakadt ki.
A menstruációm már 10 napja késik,viszont 2tesztet is csináltam ami negatív lett..de nem tudok megnyugodni.
Szedtem fogamzásgátlót,de azt abbahagytam szeptemberben hagytam abba orvos javaslatára mert folyton rosszul lettem tőle,nem bírta a szervezetem.
18/L
Ha abból az aktusból lennél terhes, még nem mutatná ki. Tehát a negatívval még kitörölheted, korán teszteltél.
De miért is gondolod, hogy az lehetsz?
Első, miért ne mutatná ki a teszt? 12 napja viltr aktus, a teszt már mutathat éppen halvány pozitívat.
De miért gondolod hogy terhes vagy, ha nem sérült a gumi?
A teszed negativ ráadásul. Szerintem ne parázz, nem vagy az.
A vérzés késés lehet az abbahagyott fogamzásgátló miatt is.
Azért gondolom,mert állandóan görcsölget a hasam,mintha meg akarna jönni de persze vèr nem jön+fáradtság és néha hànyingerem is van.
Vagy ez csak az idegtől lehet?:/
Amikor az ember ennyire fél a terhessétöl, vagy ha nagyon szeretné, sokszor beképzel tüneteket. Szerintem nem vagy terhes.
De várj még pár napot, és tesztelj még. Türelem addig. Mást nem tudsz tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!