Hogyan kapjak,fogjak el egy macskát? (a szomszédunk macskája el kóborolt és nem megy vissza)
És miért te akarod elkapni?
Make a gazdája megfogja...
majd a gazdája visszafogja,téged nem ismer valószinűleg fél ezért tőled
Ki kell neki vinni valami macskaeledelt arra általában harapnak
Anonim.
A macska gazdája nagyon öreg (73 éves)
nem félt tőlem míg el nem szökött szerettet engem. A macska és az öreg az apám barátja
Kaját vittünk neki ég párizsit is ami a kedvenc étele de nem mükszik
azért akarom én elkapni mert engem és az egyik barátomat kérte meg az öreg
akkor meg kell várni, hogy magától visszamenjen
Ebben az esetben ne hagyjatok kinn neki kaját, így ha majd megéhezik akkor hazamegy
Anonim
az ötleted nem hülyeség csak az vele a baj hogy az a macska nem fog vissza menni egyszer ki szökött (igen megint meg történt) és 2 hónapig nem ment vissza az apám vitte vissza (az apám most nem az országba van)
Hmm.
Lehet kapni ketrecet amivel az elvadult cicákat fogják az állatvédők. Pl ha valahol elszaporodik egy elvadult macskakolónia, kárt tesznek a helyi védett madár állományban akkor összefogdossák őket. Ezek után ivartalanítva vannak és szocializáció után örökbe adják őket.
A helyi állatvédőket kérdezd, hogy nekik van-e ilyen.
Hosszúkás ketrec, az egyik végén leeső ajtóval. Ha a macska a másik végen elkezd enni, becsukódik. Jó hosszú, szóval tuti nem csukja oda a farkát se.
Helyi állat védők kb 2 kilóméterre vannak.
Amúgy meg kérdeztem a macska kedvelő barátomat és azt mondta hogy kell egy bot egy doboz meg egy kötél...De én meg próbálnám a lehető legg barátságosabb módszert (pl:ketrec nélkül)
A ketrec is kb a ugyanolyan csapda mint a bot+doboz+kötél, semmivel sem extrémebb. Sőt, azzal a különbséggel, hogy az direkt erre készült, így egy ijedt állat kevésbé valószínű, hogy meg lesz ütve vagy oda lesz csípve.
2 km az kutya füle, kijönnek 10-20 kmrre is ha hívod őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!