Hogyan kapjak,fogjak el egy macskát? (a szomszédunk macskája el kóborolt és nem megy vissza)
Oké de evvel az a baj hogy nem szeretném ketreccel be fogni őt.
Van valami olyan mód hogy ne ketreccel csináljam?
És mivan a macskafűvel? A macskafű ide csalja őket?
Éretem miért viszolyogsz tőle, de hidd el, ez a rendszer ki van találva és működik is. A ketrec a leghumánusabb befogási mód. Kb mint az állathordozó amiben orvoshoz viszed.
Ha kézzel kapod el, és menekülni próbál, egyrészt magadat is, meg a macskát is veszélynek teszed ki.
Ha kicsúszik a kezedből és elszalad, még nehezebb lesz másodszorra becserkészni.
Egy ketrecben látod mi van vele, kívülről szükség esetén egyszerűbben kaphat nyugtatót, gyógyszert ha a szituáció ezt indokolja.
Emellett szabad mozgása van, ő is kilát belőle ami csökkenti a stresszt a kistestű prédaállatoknál.
Ha megnézed a videóban, higénikus és fertőtleníthető is.
Az elszökött szobacicát nem fogják úgy kezelni mint egy elvadult kolóniát, visszaadják neked.
Oké.
köszönöm a segítségedet.meg próbálok kérni egy ketrecet.
De mi van akkor ha fél be menni a ketrecbe? még ha akkor is hogyha van kaja a ketrecben.Akkor használjak macskafüvet?
Mit csinál a macskafű?
Amint láttad, van többféle kaja amit szeretnek. A macskafű is ilyesmi, de egyedenként változik melyik állat mire megy rá.
És odadni nem fogják, de kijönnek segíteni.
Oké.Köszönöm a segítséget.
És a halháló? Láttam hogy az is jó módszer.Habár nem az egyik legbarátságosabb módszer.
Tudsz mondani egy jó macska kaja márkát? Ami tényleg jó?
Halászhálóba csavarodott fókát láttál már? A háló nagyon rossz ötlet.
Olyan macskakaját használj amit megszokott és szeret. Minél szagosabb, annál jobb
Evvel csak az a baj hogy a macskárol kb annyit tudok hogy lány és ennyi.
De azt tudom hogy szereti a párizsit.Amit már adtunk neki deee nem sikerült
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!