Van egy nyulam. Már 7 hete nálunk van. Ma jönne egy kiscica hozzánk. Nem tudom hogy szoktassam őket össze. Van tanácsotok?
Nem minden nyuszi fél a cicától kutyától.
Először is csak ketrecen keresztül legyen ismerkedés.
Utána felügyelettel is lehetnek együtt.
Viszont ha nyuszit nagyon zavarja a cica jelenléte akkor ne találkozzanak többet.
Fontos hogy a nyuszi ne tudjon bele menni a macska alomba, ne tudjon bele enni a macska kajába.
Szia!
Nekem volt egy törpe nyulam(sajnos már nem él)és én ugy szoktattam hozzá a kutyámhoz(whestie) hogy először ketrecem keresztül aztám pórázon vagy megfogtam!Fontos hogy egyik állat se érezze korlátozva magát engedd meg h szagulgassák egymást leygen terük és befog válni!
Fontos, hogy végig felügyelet alatt legyenek, és mindkét állatnak lehetősége legyen elvonulni.
Ha elegük lett a másikból és elvonulnak, akkor ne fogjátok vissza, és később próbáljátok újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!