Mi a véleményetek, tanácsotok a kutyaházhoz?
Magam készítem. Minden oldalt szigetelt lesz.
Úgy fog kinézni, hogy 1 réteg OSB lap, 1 réteg szigetelés majd ismét 1 réteg OSB. Alulra kap plusz 1 réteg fóliát, hogy ne ázzon meg az anyag.
Télire szerelnék fel fűtést. Láttam egy olyan megoldást, higy egy kis méretű hősugárzót szerelnék be, termosztàttal, ràccsal védve. Ez a megoldás jó lehet?
Belül ugy olvastam, hogy a szalma a legjobb megoldás. Ez igaz?
Minden egyéb tipp jöhet a házhoz!
Szoktak a belsejébe válaszfalat építeni a széleség 3/4-ében úgy, hogy a bejárattal ellenkező oldalon legyen nyitott,ezzel könnyebben "beszuszogható" a ház.
Én esetleg a tetőt csinálnám fényáteresztő anyagból, mint pl. a polikarbonát, ami elég jól szigetel is.
A tető jó, ha felnyitható, így a ház belsejét könnyebb takarítani, esetleg fertőtleníteni ha kell, vagy bolhairtóval beszórni.
Manapság sokan készítenek kutyaházat kiöregedett hűtőből vagy fagyasztóládából, ezek eleve szigeteltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!