Reggel óta furcsán viselkedik a kutyám. Van valami tanácsotok? (részletek lentebb)
Tegnap egyedül volt délután, mikor hazajött a rokonom, ő vigyázott rá. Mikor hazajöttünk örült, ugrált, mászkált utánunk, minden normális volt vele. Kaját nem kapott már mert nem tudtam adtak e neki.
Ma reggel arra keltem hogy felmászik hozzám az ágyra és a lehető legközelebb fekszik hozzám. Kivittem gondoltam végezné a dolgát, biztos este nem volt kivíve.
Bejöttünk, ő pedig önkényesen az ágyra feküdt, gondoltam mellettem akar feküdni, oké, kivételesen megengedtem neki. Próbáltam vele játszani, egy hajszálnyit se érdekli. Elgondolkoztam lehet azért tűnik kicsit nyomottnak mert éhes, adtam neki enni, nagyon nem érdekli. Kekszet (natúr háztartási) szereti gondoltam adok neki abból, nem kell neki. Kutyacsoki az abszolút favoritja, adtam neki egy szemet, és azt se. csak leteszi a helyére és ül, remeg. Amúgy húzza a farkát, ha nem ül csak fekszik akkor nem remeg. Nagyon bágyadtan tűnik. Az előbb kivittem újra. Nem túl aktív, pisilni pisilt, a hókupac amit megjelölt azon látszik hogy szép tiszta a pisije, pisilésnél nem erőlködik, a többi kutyához odamegy ahogy szokott.
Ha fáj a haja hasonlóan csinál de olyankor nem fekszik bágyadtan, csak ül, remeg, és mindenáron a figyelmemet akarja. Most egyáltalán nem. Aggódom miatta. Van valami tanácsotok?
Milyen tanácsokra vársz egy olyan kutyával aminek láthatóan baja van? Mondjuk azt, hogy tedd közel a monitorhoz és mi adjuk az energiát?
Mondjuk talán orvoshoz kéne vinni ha már láthatóan szenved és nem pedig várni vele, hogy holnap azt mondhasd hogy nincs nyitva.
Az állatorvos sok mindent meg tud állapítani, fizikális vizsgálattal, a tapasztalatai alapján, uh-val, röntgennel, stb.
De persze egyszerűbb nézni, hogy szenved a kutya, mert a leírtak komoly fájdalomról tanúskodnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!